Az anunakik emocionálissak voltak?
Igen, sőt, nagyon is!
Érzelmeik nagyobbak voltak tudásuknál.
Nem tartom okosságnak, hogy ide csámborogjon egy idegen faj, amelyik leigázza és rabszolgasorba hajtja az itteni lakosokat csupán azért, hogy aranyat bányásszanak nekik!
Útjuk során sokkal könnyebben és töményebben juthatnának a világür aranyához!
Gondóltam .
Most így eszembe jutott ,hogy zabáltak is minket .
Reptiliánokat (nem Dráko ) is ők csinálák .
Köszönöm a' megerősítést ,sokat írtam ide erről és ezen gondólkoztam !
Nemzet szocializmus mindörökké ,szebb jövőt !
Maradok tisztelettel: Miska
"Mi négereket tartortunk rabszolgànak mégis tele vagyunk emocionàlisokkal...."
De a smasszerok nincsenek. Azok a börtönőr kínzók, idomárok akik naponta dolgoznak velük érzelemmentesek !
Az annunakiknak nem erősségük az emocionalitás, de valamennyi van nekik viszont könyörület, együttérzés az már nincsen bennük. Ilyenek : hüllők
"Most így eszembe jutott ,hogy zabáltak is minket "
Persze, hisz fizikai szinten megjelenő csúcsragadozó jegyeik vannak : éles hosszú karmok, erős izomzat, csúszós bőr, amiről lesiklik az éles tárgy. Eleve alkalmasak fizikálisan elejteni és enni mindenfajta állatot, embert és húsevők, kedvelik és fogyasztották is az embert. Ha nem lenne társadalmi hagyomány elítélni a kannibalizmust ma is élnénk vele. [link]
# A' cigányok inkább a' düg kútbúl is kiszedik a' hust !
Oszt addig sütgetik míg ehető nem lesz !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!