Kik, vagy mik azok a megfigyelők?
Én írtam pont róluk :D
Mint máshol is említettem több dolgot figyelhetnek. Egy, megteszel-e valamit, amit kell/nem kell. Ekkor álmodban közölhetik a teendőket, feltéve ha készen állsz arra, hogy be tudd fogadni az információt. Figyelhetik nem-e vagy veszélyben... persze itt nem olyanról van szó, fejedre esik-e egy tégla, hanem rádtapadt-e valami rossz szellem. Persze biztos még rengeteg mindent figyelnek, de egyszerű földi ezt nem tudhatja, szóval... xD Fogalmam sincs ezen kívül miket, max tippeim vannak.
Nem! Nem őrangyalok.
Nem vigyáznak ránk. Ügyelnek, hogy minden ugy menjen ahogy megvan tervezve. Legyen az jó vagy rossz...
Bár sokak ugy gonddolják, hogy a sorsunk nincs megírva ezáltal nem hisznek benne.
Én nm tudom. :D Remélem vannak. :D
Nem őrangyalok, de ők is vigyázhatnak ránk, ha ez a feladatuk. Mondjuk példának: az őrangyal megvéd a legtöbb dologtól. Egy megfigyelő csak a feladatát teljesíti. Fogd fel úgy mint.......... egy kém és orvgyilkos xD Utánad "kémkedik", és a nem kívánatos személyeket (itt szellemeket) eltávolítja.
Ugyanaz voltam aki írni szokott róluk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!