Van 1 gyerekkori képem, mikor hintázok. Melettem meg 1 kék köpenyes emberke látható, de csak mellkastól ágyékig. De teljesen kék köpenybe van, feje, semmi se látszik, de a képen átlátszó. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 10:34
11/18 A kérdező kommentje:
Nem az,hogy nem mutatom meg te barom! Azt kèrdeztem,hogy hol tudom meg mutatni,pl fel rakni vagy mikèpp...
2017. aug. 18. 11:38
12/18 anonim válasza:
Bescanneled vagy lefotózod és felrakod a képfeltöltésre és belinkeled. Hú de nehéz volt.
14/18 anonim válasza:
Hol van a kép? Elvileg nem olyan bonyolult feltölteni és belinkelni egy képet. Privátban is lehet, ha nyilvánosan nem akarod megmutatni. Nekem küldheted. :D
15/18 anonim válasza:
Egyértelmű hogy két kép lett összemosódva. Mert nem csak az alak van mögötted teljesen függetlenül az eredeti kép tartalmától, hanem a kép bal oldala is egy másik fotó része, míg a jobb oldala is egészen elkülöníthető.
16/18 anonim válasza:
Előzőnek igaza van, 2 kép van összemosódva. Nekem is van egy gyerekkori képem, amin a családdal vagyok rajta, de én 2x szereplek. Az is valami összemosódás, semmiféle természetfeletti dolog :D
17/18 anonim válasza:
Egy tanács: legközelebb a [link] használd kép feltöltéséhez.
18/18 anonim válasza:
Az egy szatír volt, azért látszik csak mellkastól az ágyékig. Mitöbb, azért van köpenyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!