Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nem szeretnék hülyének tűnni...

Nem szeretnék hülyének tűnni a kérdéssel, nagyon sokszor azon kapom magam hogy a szoba sarkait figyelem, "mintha valaki lenne itt" érzéssel. Jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
én nem szeretek semmit beleképzelni a dolgokba. de nem vagyok szeptikus sem a témában mert nem tudhatjuk tényleg mi van és nincs köröttünk. szerencsére semmi durvább paranormális élményem sincs, mégis időről időre előjön bennem olyan páni félelem, amit igen gyerekesnek mondanék, holott huszas éveim közepén járok. ha épp rajtam van azon kapom magam hogy lefekvés után minden apró árnyra, neszre figyelek, képzelődöm, olyan érzésem van mintha figyelnének típusú dolgok. ilyenkor nem is szívesen hagyom el a szobát, és sietek a villanykapcsolókig (lehet túl gyerekes, mégis ez van) bevallom erre ráerősít ha előtte valami olyan tartalmat láttam ahol szellem vagy különféle lények voltak. ez mennyire természetes? régebben olvastam olyat is hogy aki nagyon parázik annak az agya nem is enged látni ilyesmit ha van is a közelében, ebben van valami?
2017. aug. 5. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Pedig annak tűnsz, sőt az is vagy.
2017. aug. 5. 22:00
 2/5 A kérdező kommentje:
tőled nem jobban kedves válaszoló.
2017. aug. 5. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább pont fordítva van, ha nagyon parázol akkor is látsz, hallasz vagy érzel ott valamit ha nincs ott. Az pedig egész biztos, hogy rásegít ha ilyen témájú filmet nézel. Régebben nekem is voltak ilyenek, én ilyenkor mindig arra gondoltam, hogy ha van is ott valami akkor sem akar bántani. Aztán egy idő után már nem zavart a sötét. Bár a mai napig is előfordul, hogy olyan érzésem van mintha lenne valaki ott és figyelne, de már nem izgat.
2017. aug. 5. 22:42
 4/5 thoomas26 ***** válasza:

Azok a szellemek (mi is azok vagyunk, csak jelenleg testben élünk), akik a testük halála után annak rendje módja szerint nem keltek át a fénybe (túlvilágra), azok hosszabb-rövidebb ideig itt ragadhatnak, a köztes térben, földi síkon. (A nem kellő tudatosságuk és/vagy valamihez vagy valakihez való túlzott ragaszkodásuk miatt nem kelnek át.)

A legtöbb lélek nem így jár, de sokan igen. Ők bármikor lehetnek körülöttünk (s vannak is), de a legtöbb esetben nem érzékeljük őket.

Tehát, bár sokszor a fantázia termékei az észleleteink, teljesen soha nem zárható ki, hogy amit szellemi tevékenységnek vélünk, az valójában is az.

Ha ilyen témájú filmen és/vagy beszélgetésen, stb. vagy túl, nyilván, hogy jobban ráfókuszálsz.

Ha félelem van benned, az észlelés csak erősödik. Tehát az egyetlen, amit javasolt tenni - egyben a legnehezebb is - nem félni.

Ha a tudatod játéka mindaz, amit érzékelsz, akkor azt is ugyanúgy fokozza a félelmed, mint egy esetleges negatív szándékú szellem érzékelését.

2017. aug. 6. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Van itt valaki, akinmegirt egy A/4 es oldaltc es mindenhova azt illeszti be..ma mar vagy 6 helyen olvastam ( vagyis nem, csak met sort, de latom, h ugyanaz, tok eltero kerdeseknel... ) na mindegy. Nekem is ez van minden este, ugyanennyi idos vagyok, es ugyanigy be vagyok ... va. Nekem sem volt soha semmi, neha van alvasparalizisem (vagyis mar evek kta nem volt), de az altalaban a vilagosban. Viszont en is szeretem, ha van feny, vagy van valaki velem.
2017. aug. 8. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!