Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szép napot mindenkinek, ha...

Menzol kérdése:

Szép napot mindenkinek, ha valaki hozza tud szolni a targyak mozgásához? Azt megköszönöm.

Figyelt kérdés
bizonyos idöszakonként gyakrabban mozognak targyak, pattognak a müanyag flakonok, villogos jatekok villognak, ekkor mindig valami rossz tortenik. Autoval koccantam a kovetkezonel edesapam sulyosan megbetegedett, stb. Soroljatnam. A jelek jo hogy figyelmeztetnek de nemtudom kivel mi fog tortenni es felek elore. Van valakinek ilyen hasonlo elmenye?
2017. júl. 25. 15:07
 1/4 thoomas26 ***** válasza:

Ha minden más racionális magyarázat kizárható a tárgyak mozgására és a különböző fizikai megnyilvánulásokra, akkor beszélhetünk szellemi tevékenységről.

Ha meg is figyelted, hogy mindig egy negatív eseményt megelőzően fordulnak elő ilyesmik, az jobban valószínűsíti azt.

Ha így van, akkor egy, a szellemvilágba még át nem kelt szellem tevékenysége, amit tapasztalsz. Valószínűleg jó indulattal figyelmeztet egy közelgő negatív eseményre. (Ezeket megérezni, előre jelezni sokszor még élő emberek is képesek, egy test nélkül létező szellem még inkább.) S mióta tartanak ezek a jelenségek? Köthető egy hozzátartozód halálához?

Ez neked tulajdonképpen jó is és rossz is. De végső soron inkább rossz. Így meg kellene értetned vele, hogy térjen jobb belátásra és keljen át a szellemvilágba.

2017. júl. 25. 15:26
 2/4 anonim válasza:

Szerintem vannak olyan szellemi lények, (nem feltétlenül jóakaratúak), akik kihasználják azt, ha valaki megrezzen egy flakon roppanástól, és játékmozgástól, és élvezik, hogy nekik félelmet okozhatnak és hogy ezzel tulajdonképpen hatalmat gyakorolhatnak valamilyen szinten az embereken. (Épp ahogy a nem túl jóakaratú emberek teszik) Habár valósan bántani nem tudják őket, mégis úgymond "nevetnek a markukba," ha azt látják, hogy félsz tőlük.

A megoldás az, hogy még ha nehéz is, ki kell zárnod ezeket az impulzusokat. Hallottál valamit, láttál valamit és rögtön arra gondolsz, ki akar üzenni, és jaj mi fog történni? Hagyd, űzd ki a fejedből a gondolatot, mert úgyhogy fogsz tudni rájönni egy palack pattogásból, hogy kivel milyen baj történhet, csak legfeljebb félsz, valamitől, ami nem tudom micsoda.

Szerintem ez ezért nagyon veszélyes, mert a félelem ördögi körébe belecsúszni, nos hát az nem olyan jó... (pánikbetegek erről biztos tudnának mesélni).

Szerintem a legjobb ezzel nem foglalkozni, és elterelni a figyelmedet ilyenkor másfelé. És abba fogják hagyni, ha látják, hogy nem figyelsz rájuk.

2017. júl. 25. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell exorcistához rohanni egyből. A tér állapotának változása is okoz ilyet. És a dolgok természete hogy történnek ilyenek.

Nem kell belelátni sátáni erőket ebbe. Az egyszerre előfordulás vagy együttjárás nem jelent oksági kapcsolatot a dolgok között. Szükséges, de nem elégséges feltétel.

Occam borotvája: Mindig a legegyszerűbb magyarázat az igaz.

2017. júl. 25. 21:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Ennek az egész dolognak több éves elözménye van, félni már biztos nemfélek, mert ha átéli és nemdilizik be valaki aminn mi átmentünk a családommal ebben a házbann az csak megerősödik. A lanyom sorozatban szenvedett baleset, szimetrikusan mindket szemöldöke széle szétcsapva, orra közepe és az ajka egymás alatt, ezt mind fotoval tudom bizonyítani. Durva dolgokon mentünk keresztül...Itt a gyakorikérseken találtam segíséget, több embertől is. 2 évig nyugalom volt, tavaj nyáronn a lányom éjel alakot látott, kapucniban lábak nélkül és ezt kinemmagyarázom neki hogy az apa volt, azóta fél a sötétben, ezt a részét is átbeszéltük és kb. akkor tályt kezdőttek a mozgások, a nagymamám a tárgyak mozgása előtt fél évvel halt meg. Az apá betegsége még kinemderült, zaklatásnak éreztem ezeket a mozgásokat, most úgyérzem figyelmeztet.
2017. júl. 26. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!