Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Félnem kellene tőle?

Félnem kellene tőle?

Figyelt kérdés

A barátom 5 hónapja halott. Ma láttam a tükörben és nagyon megijedtem. Érzem, hogy itt van körülöttem, de még csak egyszer mutatta meg magát.

Nem vagyok jártas ebben a témában, szóval tőletek kérek segítséget.

Mit akarhat? Mit csináljak ha megint megjelenik?

Kérlek ne írjatok hülyeségeket...

2010. máj. 20. 19:23
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem lett belőle angyal először is :) Az nem jelenik meg a tükörben. A tükör eléggé spirituális. Először is ne tartsd a hálószobádban. És igen búcsúzz el tőle. A halottak szelleme azért marad itt mrt elintézetlen dolga akadt. Mind1 hogy teszed, elég a sírjánál, de búcsúzz el tőle. Mert ha esetlegesen (bocsi) túlteszed magad a halálán és más férfival kezdesz bedühödhet és az nem lesz jó neked... ^^
2010. máj. 29. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:
ÉN azt halottam hogy ha meghal egy közeli ismerős rokon vagy barát akk lekell takarni a tükröket mert beleszálhat és aki meglátja benne abba bele is szállhat
2010. aug. 29. 13:36
 13/13 anonim válasza:
Hát figyelj lehet van benne igazság de ha velem ilyen történne én annyara össze vissza f*snám magamat,bocsánat a ronda kifejezésért de szavat nemtalálok arra,hogy mennyire megijednék.. xD lehet h csak én f*sok az ilyan dolgoktól de na..
2013. febr. 8. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!