Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez mi?

Szerintetek ez mi?

Figyelt kérdés
Ez 2 éve történt. Az egészet egy rémálommal kezdem: Fekszek az ágyamban,és meglátok az ablakban egy ronda fejet,amitől megijedek,aztán egy nevetést hallok. Felébredek az álomból. Azon az estén fent maradtam,majd reccsenéseket halottam,mondom:biztosan álmodok. Egy lény jelent meg előttem,és megfogta a lábamat,és nem ijedtem meg,hanem valóságteszteltem,de úgy nézett ki,hogy a valóságban vagyok. A következő napokban fáztam,majd ráfogtam,hogy ez biztos normális. Aztán eljött a következő éjszaka. Elfordultam az ablaktól,hogy véletlenül se lássam. De valami fényt láttam,és éreztem. Megnéztem,de tök sötét volt minden. Majd ki-be kapcsolt a fehér fény. Mondom: Megőrültem. Láttam egy alakot,és sétált össze vissza. Még a nevét is elmondta: Mary vagyok. Ezt elmondtam anyámnak,és ő is elmondta,hogy hasonlót látott. Azt mondta: Egy alakot láttam a szobában,és azt vettem észre,hogy nincs rajtam ruha. Okés..akkor átmentem aludni mamámhoz. Elmeséltem neki,és ő nem hitte el. De utána lefagytam pár percre,és nem tudtam mozogni,és hideg volt a kezem. Hát mondom,akkor én tényleg hülye vagyok. Egy kis időre megszüntek ezek a dolgok. De olyan 5 hónappal ezelőtt újra elkezdődött. Hangokat halottam,és visításokat. Kiderült,hogy a szomszéd meghalt. Én nem hiszek az ilyenekben,de lehetséges,hogy léteznek ilyenek?
2017. júl. 3. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Már az elején arra tippeltem volna, hogy elhalt lélek, egy ember, aki meghalt, de nem ment haza a lelkek világába, hanem itt maradt az emberekében.

Írtad, hogy a szomszéd meghalt, akkor lehet ő is. Bár ahhoz, hogy ez hasson rátok, nagyfokú érzékenység kell, esetleg kiélezett pszichés állapot. Semmiképp nem jó élmények ezek. De ami még rosszabb, lehetett egy sötét erő is, démon, aminek a célja a ti rettegésbe kergetése.

2017. júl. 3. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Mivel csak azt kérdezted, hogy szerintünk ez mi, illetve, hogy lehetséges-e, hogy léteznek ilyenek, így erre válaszoltam. Igenis léteznek, ha te ezt valóságként élted meg írod le, és magadon kívül más is megtapasztalta, akkor nagy tagadás volna azt mondani, hogy nem léteznek.

Ha ez ellen tenni akartok valamit, keressetek fel egy hozzáértő embert, aki segít védelmet tenni a házatokra.

2017. júl. 3. 13:12
 3/8 A kérdező kommentje:
A szomszédomat nem Mary-nak hívták,de azóta már máshol lakok. Ez a szomszéd nem rég halt meg. 2 évvel ezelőtt máshol laktam. De arra nem tudtam rájönni,hogy haltak volna meg.
2017. júl. 3. 13:13
 4/8 A kérdező kommentje:
És nem álmodtam az egészet,mivel valóságteszteltem:D (Aki tudja mi az a Tudatos Álmodás,annak nem kell elmondanom) :D
2017. júl. 3. 13:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Most nem nagyon van ilyen:/ Pedig jó lenne. Lehet,hogy mostanság megint megszünt. A legutóbbi eset 5 hónappal ezelőtt történt. Azóta imádom a paranormális dolgokat,de nem hiszek bennük. Inkább tanulmányozom. Még kiskoromban beszélgettem egy szellemmel,csak úgy :D De én sose féltem tőlük,tehát a félelemből nem táplálkozhatott,már ha az volt.
2017. júl. 3. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Viszont ez a Mary nagyon gyanúsan valami démon volt. A szellemektõl nem is kell félni, mi is azok vagyunk csak van testünk lelkünk. Viszont fura, hogy te még inkább vágynád ezeknek a jelenségeknek a felbukkanását. Hát mindegy, kísérletezz, te döntsd el neked mi a jó és mi nem, de aztán magadra vess ha felelõtlenül még keresed is a kapcsolatot a Marykkel.
2017. júl. 3. 14:24
 7/8 thoomas26 ***** válasza:
Ha képes vagy érzékelni itt ragadt lelkeket, használd ki arra, hogy próbálj segíteni nekik. Nekik sem jó, hogy itt bolyonganak, csak ők ebben nem igazán tudatosak. Próbáld rávezetni őt/őket erre. Az nem jó, ha neked még tetszenek is valahol ezen élmények. Itt tényleg arról van szó, hogy olyan egykor élt emberek szellemeit érzékelheted, akiknek már át kellett volna térniük a szellemvilágba, de valamely földi dologhoz való ragaszkodásuk és/vagy nem kellő tudatosságuk miatt ezt nem tették meg. De ez végső soron nagyon nem jó nekik. Tehát a legjobbat akkor teszed, ha felvilágosítod őket erről és megpróbálod elérni náluk azt, hogy visszatérjenek a szellemvilágba.
2017. júl. 3. 18:17
 8/8 anonim válasza:
Szerintem ez komunikáció/zaklatás egy entitástól ered.Ez a valami vagy kapcsolatba akar lépni veled(bizonyos okból kifolyólag) vagy (ha ennyire akaratos egy "szellem") egy inhumánus lény próbál emberek halála által hozzád kerülni(az inhumánus lény nem feltétlenül a félelemtől,hanem a depresszióból,bánatból,búslakodásból nyeri erejét).Megjegyzem egyesek azt mondják hogy a démonok nagyon erős bűzt hagynak ott ahhol járnak/vannak/léteznek.És egy jó tanács:ne boljgasd fel a hallotakat.Nem biztos hogy jót tesz hogy tudod mi folyik.
2017. júl. 6. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!