Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki segítsen rajtram h mi...

Valaki segítsen rajtram h mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés

Kb. két hete kezdődött ez az egész. Folyamatosan egy bizonyos fekete színű kutyát látok mindenhol.

Tegnap este elalváshoz készülődtem, mikor éreztem h van valami a lábamon. Odanéztem és egy hatalmas kutya szerű lény mászott a combomon felfelé Éreztem a szőrét,éreztem a mancsát.Nagyon megijedtem.

Rettegek

Valaki segítsen rajtram h mi lehet velem a baj

2017. júl. 1. 18:44
1 2
 11/11 OneEntity ***** válasza:
73%

Először is: ne félj, a lény nem tud bántani.

Másodszor: a lényt te hoztad létre, mint ahogy élete során minden egyes ember létrehoz hasonló lényeket, és mégcsak nem is egyet - a különbség csupán annyi, hogy az emberek túlnyomó többsége sosem érzékeli az ilyesféle teremtményeket, mert a tudatos elme összezavarodna, elmebajnak vagy tébolynak minősítené az ilyesmit, vagy akár halálra is rémülne.

Az ilyen alacsonyabb dimenzióbeli lények megalkotása a tudat egyik képessége, kivétel nélkül minden tudat teremt ilyeneket. Kezdeti energiájukat a teremtőjüktől kapják, és életük kezdtén mélységes, meghitt kapcsolatban állnak vele - hozzá ragaszkodnak, mert tőle születtek. Létrehozásuk természetesen nem tudatosan történik - a tudatalatti, együttműködve a "belső én"-nel, így jelzi a "tudatos én" számára, hogy van valamilyen belső probléma, amiről a tudatos én nem akar tudomásul venni, de mégis foglalkozni kellene vele. A tudattalan ezért egy efféle lény megalkotásával hívja fel a tudatos én figyelmét a problémára, így a tudatos én képes érzékelni azt, és megoldást találni rá - a tudattalan én így ad "hangot" a probléma létezésének.

Maga a probléma elég szerteágazó lehet, de általában valami olyasmi, ami mögött erős félelem áll. Egy-egy egzisztenciális gond, párkapcsolati félelem, szeretett családtag miatti aggódás, erős szorongás, meghatározó, életreszóló döntés, dilemma, stb. bármi, ami a személyiséget mélységeiben érinti - mind-mind kiválthatja ezt a jelenséget.

A te esetedben a lény nem támadott meg - ez azt jelenti, hogy a probléma még nem nőtt a fejedre, most még könnyen kezelhető fázisban van. Amit tenned kell, hogy teljes őszinteséggel, intuitív módon megpróbálod felderíteni a múltbéli félelmeket, sérelmeket, bizalmi kérdéseket, gondokat, a végére jársz ezeknek, és lerendezed magadban. Oka van annak, hogy ez a lény megjelent, mégpedig az, hogy egy lezáratlan, múltbéli érzelem munkálkodik benned. Ha hagyod, hogy ez az érzelem elurakodjék rajtad, és a mindennapjaid részévé váljon, hosszú évekre kiható, súlyosabb érzelmi következményekkel kell szembenézned.

2017. júl. 3. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!