Peruban újabb valódi földönkívüli maradványt találtak?
Már a kéz megtalálása után is kíváncsian vártam a leleplezést, mint pl. a lezuhant sárkány, vagy a sellő tetemek esetében, de mindezidáig elmaradt.
Először egy kezet találtak:
A teljes test:
https://www.youtube.com/watch?v=xZPDhPeQnRY
És az utóbbi is gaia.com -os videó, na és a videón nyilatkozók nem színészek, hanem valódi munkatársak és tudósok!!!
Az újvilágtudat álhíroldal tele clickbait hülyeséggel. Amit kérdeznek se hidd el.
Kedves 2-es, amit belinkeltél annál nagyobb f#ság nem kell.
Olyan oldalakat is felsoroltak, amelyeknek kicsit nagyobb valóságtartalmuk van, mint a hvg-nek.
De mindegy, higgyetek csak el minden hazugságot, ami dől a médiából.
Utánanéztem a videóban az egyik embernek (Dr Jesus Zalce Benitez), az előző projektjük végén kiderült, hogy egy múzeumi 2 kéves gyerek holttestét állították be lehetséges idegenként.
Ez valószínűleg csak egy jól kitervelt clickbait teaser, aztán majd jól kiderítik, hogy állatcsontokat ragasztottak rá, vagy valami. Szokásos dokumentumfilmes recept.
Ezt is a kommentek közt találtam, érdemes átfutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!