Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Pokolban miért szenvednek a...

A Pokolban miért szenvednek a bűnösök?

Figyelt kérdés
A Sátán ugye gonosz és a gonosz embereket miért bántják a démonok, amikor egy oldalon állnak? Ezt nem értem...
2017. jún. 10. 20:39
1 2
 1/15 anonim válasza:
65%

Valamilyen szinten összedolgoznak Istennel ,így a bűnösöknek bűnhődniük kell, de mivel a mennyben nem tesznek rosszat, így a pokolban kell ezt az ördögöknek elvégezniük.

Én így gondolom.

2017. jún. 10. 20:44
 2/15 anonim válasza:
100%
Nem állnak egy oldalon, mert Lucifer az emberek miatt lett száműzve a mennyből.
2017. jún. 10. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

hát látod... pedig milyen jó kártya-partikat csaphatnának...

Ha a Sátán, ördög, diabolosz- jelentéseinél körülnézünk- hazug, megosztó, szétziláló, összezavaró, bosszúálló, gonosz, átverő - jaj, oda a jó hangulatú kártyaparti.

A nemes, jó lélek milyen? akit nem győz le az ördög?

igaz, hűséges, kitartó, heroikus férfi. De ő meg nem kártyázik.

Hát ez a buli a pokolban nem jön össze sehogy.

2017. jún. 10. 21:03
 4/15 anonim válasza:
54%
Persze, hogy érthetetlen, mert ha belegondolsz, nincs se isten, se ördög, igy pokol se.
2017. jún. 10. 21:22
 5/15 anonim válasza:
47%

#4-es szerintem senkit nem érdekel a véleményed. Főleg, ha az ószövetségre úgy tekintünk mint egy mű.

Nem mondhatod biztosra se azt hogy nincs pokol, se azt hogy van. Nagyon sok értelme volt begépelned ezt az egy mondatot.. 2-es voltam.

2017. jún. 10. 21:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Azok fognak a pokolban szenvedni akik a Végítélet előtt követik az Antikrisztust. Az Ószövetség szerint seol van, ahova mindenki kerül halála után, várva a Végítéletre, és ha nem voltak túl gonoszak bűnbocsánatot nyernek. Akik követték az Antikrisztust vagy olyan bűnöket követtek el amire nincs bocsánat, azok kerülnek a pokolba ahol Luciferrel és a bukott angyalokkal együtt szenvednek, főleg mentálisan.

A poklot, mint tüzes katlant ahol a Sátán trónon ül és a démonok vasvillával szurkálják a sikoltozó embereket, a középkorban találták ki a papok hogy ijesztgessék a jobbágyokat.

2017. jún. 10. 21:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés:)

Szerintem Sátán tényleg gonosz, és itt a Földön az Emberiség átengedte neki a hatalmat, ez nagyon meg is látszik.

Azért bántja az embereket, mert emberölő volt kezdetektől fogva. Gyülöli az embereket, mert Isten nagyon szeret minket.

Ideig-órág, amíg behálózni akar valakit, nagyon csábító tud lenni, látszólag jót akar, és jó dolgot kínál, de az Ember a végén rájön, hogy rászedték. Az Ördög sosem lesz jó barátja egy embernek sem igazán...de az ember hiheti ezt.

Sátán végső sorsa a sok gonoszság után, hogy meg fog halni. Ezt jól tudja, de tagadja a hívei előtt. Szeretne magával rántani minél több lelket. Akik őt választották, azok osztoznak a sorsában és ők is meghalnak egyszer és mindenkorra.

Ha a kérdésedben olyan Pokolra gondolsz, ahol örökkön-örökké szenvednek az ördögöktől az emberi lelkek, akkor jó hírem van, mert ilyet Isten nem teremtett és nem s fog.:)

Az élet örökké tarthat számunkra (a halálunk idejét kivéve), de ha feltámadás után meghalunk, akkor az végleges.

2017. jún. 10. 22:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Egyszeru a valasz. Mert szabad akaratunk van. Jot tudsz tenni rossz es jo kozott. Szoval ha ugy dontesz, hogy rossz akarsz lenni (embert olsz stb) akkor ezt az utat te valasztottad nem befolyasolta senki a tettedet.
2017. jún. 11. 13:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy a pokolban szenvednek a bunosok ? :D En nyitott vagyok mindenre.
2017. jún. 11. 13:41
 10/15 anonim ***** válasza:
12%
Kedves mindenki. A halál után nimcs sem menny sem pokol. Sem isten sem ördög. Az 5. Dimenzióban nincs te ès èn mint külön valami. Nincs idő úgy ahogy most tapasztalni vèljük. A szèlrózsa minden irányába egymásba görbülő vègtelen van.
2017. jún. 11. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!