Hisztek a sárkányokban, Unikornisokban, törpökben?
Figyelt kérdés
Majdnem az egész világon vannak feljegyzések ezekről a lényekről. Az európai és Ázsia unikornist majdnem ugyan úgy írják le. A sárkányok között az a különbség, hogy míg Európában gonosz lényekként írják le őket míg Ázsiában jótevő lénynek. A törpöket pedig MINDENHOL ugyan úgy írják le. Sántikálnak, nagy kalapuo van és félnek az emberektől. Utána lehet nézni. Szerintettek léteznek ezek a lények?2017. jún. 2. 13:02
11/13 anonim válasza:
Persze, hogy hiszek benne, én magam is unikornis vagyok.
12/13 anonim válasza:
Én a törpökben hiszek lattam is már fogtam is már de nem jo ez a 21 század mélynovési nek hívja haladni kellene a korral kérdező... Sárkány meg nem is tudom papir sárkány...? Vagy pedig a madár és a dino közötti evulucio pl pár állat E közőt ragadt unicornis meg pl egy degenerált vagy deformálódott mutálodot szarvas vagy csak szimplán ló szarvas közösülés természetesen vagy mesterségesen
13/13 anonim válasza:
Amúgy ismerek törp őket is ott van törp erős meg törp okos törp okosat anyira em bírom mert folyton okoskodik meg ott van törp pilla törp eros húga ött igen jol le törpöltem utána meg le is törpölt a törpmanoba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!