Ti milyen természet feletti lénnyel találkozatok már?
Én is láttam árnyékszerűt,meg fényest is.
Beszélő alma? arra kíváncsi lennék :D
A napi kertészkedés során egy törpével (nem hupikék, nem Apraja falvai, az csak egy mesefilm)
Éppen almát szedett a fáról, megrakott hátizsákkal csúszott le a fáról, akkor egymás szemébe néztünk s kitágult a pillanat.
Megértettem, hogy néha megöntözi virágaimat. Azt üzente bölcs tekintetével, hogy többet nem vizeli le a virágokat.
A koboldal, (Nem Pumuklival, az csak mese) való találkozásra a mai napig kellemes emlékeim vannak, barkácsolásba mélyed láttam, hogy a kalapácsot mindig arrébb teszi, hogy ne érjem el, aztán légycsapóval rácsaptam a kezére, azóta nem láttam.
Árnyemberrel már én is sokat találkoztam gyermekkoromban sokszor majd be szrtam tőle majd megtanultam az iskolában Fizika órán hogy becenevén árnyéknak hívják: Fogalma: A megvilágított test mögötti rész ahová a fény nem jut el.
Mással még nem sikerült találkoznom... Úgyhogy ennyit erről a sok hülyeségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!