Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti milyen természet feletti...

Ti milyen természet feletti lénnyel találkozatok már?

Figyelt kérdés
Meséljétek el a sztoritokat,hogy hogy történt a találkozás! :)

2017. máj. 22. 21:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szellemel, szerintem démonnal is bár nem láttam őt szóval ez nem számít annyira találkozásnak. Kiskoromban láttam pár dolgot amit nem tudhatok biztosan hogy igaz-e. Sellőt is láttam úgymond bár tudom hülyén hangzik.
2017. júl. 4. 09:58
 12/18 anonim válasza:
50%
Beszélő almával. :D
2017. júl. 4. 15:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Kiskoromban furcsa árnyékszerű lényeket láttam éjszaka, amint közelednek felém, nem tudom, hogy képzelődtem-e.
2017. júl. 4. 16:33
 14/18 anonim válasza:
50%
A bátyámmal :D
2017. júl. 4. 19:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Én is láttam árnyékszerűt,meg fényest is.

Beszélő alma? arra kíváncsi lennék :D

2017. júl. 4. 23:18
 16/18 anonim ***** válasza:

A napi kertészkedés során egy törpével (nem hupikék, nem Apraja falvai, az csak egy mesefilm)

Éppen almát szedett a fáról, megrakott hátizsákkal csúszott le a fáról, akkor egymás szemébe néztünk s kitágult a pillanat.

Megértettem, hogy néha megöntözi virágaimat. Azt üzente bölcs tekintetével, hogy többet nem vizeli le a virágokat.

A koboldal, (Nem Pumuklival, az csak mese) való találkozásra a mai napig kellemes emlékeim vannak, barkácsolásba mélyed láttam, hogy a kalapácsot mindig arrébb teszi, hogy ne érjem el, aztán légycsapóval rácsaptam a kezére, azóta nem láttam.

2017. júl. 5. 09:13
 17/18 anonim ***** válasza:
58%
Tisztességes politikussal...ja mégsem
2017. júl. 5. 12:23
 18/18 anonim válasza:

Árnyemberrel már én is sokat találkoztam gyermekkoromban sokszor majd be szrtam tőle majd megtanultam az iskolában Fizika órán hogy becenevén árnyéknak hívják: Fogalma: A megvilágított test mögötti rész ahová a fény nem jut el.

Mással még nem sikerült találkoznom... Úgyhogy ennyit erről a sok hülyeségről.

2017. júl. 12. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!