Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem lehetett nálam hajnalban?

Szellem lehetett nálam hajnalban?

Figyelt kérdés
Szokás szerint felkeltem 3kor a 2 hónapos kisfiamat etetni. Hozzáteszem, már megszoktam, hogy ekkor mindig kelek, szóval tuti nem voltam félálomban, nem is képzelődtem. Miután megvolt az etetés, visszafeküdtem az ágyba. A jobb oldalamon feküdtem, éppen a napi teendőkön gondolkodtam, mikor egy vékony hang a bal fülembe "kiáltotta", hogy szia. De tényleg hangosan, meg utána is fájt a fülem a hangtol. Látni nem láttam semmit, vagyis ezután konkrétan szétnézni se mertem, begubóztam a paplanba, vártam a reggelt. Férjem végig aludt mellettem, nem észlelt semmit. Mi lehetett? Es mit tegyek h ne jöjjön többet elő? Mert már előre félek az estétől.
2017. máj. 7. 10:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hát nem? Tudományosabb a paralizis mint a hipnagóg. Ez olyan mint valami gúnyolódás. Szóval jaj...
2017. máj. 8. 15:05
 22/29 anonim ***** válasza:
Szellem volt.
2017. máj. 8. 16:50
 23/29 anonim ***** válasza:
Orulok ha megnyugtatott a dolog nem is kell miatta aggodni velem is szamtalanszor megtortent es csak annyit jelent hogy ha ezt azt hallok akkor 1-2 percen belul mar alszom is. Lehet ilyen enyhe mint nalad es egyaltalan nem biztos hogy ujra elo fog fordulni plane ha eddig se tortent ilyesmi. De tenyleg lehet koze a babahoz valo felkeléssel megha te nem is erzed magad kimerultnek mikor gyorsan kell felebredni es minel gyorsabban vissza aludni - mielott meg ujra fel kellene ebredni ... az alom ebrenlet atmenet egyes allomasai "kimaradnak" vagyis tul gyorsan zuhannal bele az alomba es ez gondolom tudja provokalni. Masiknak kis vedelmeben bar latom szeretik leszavazni azokat akik nem azt mondjak igen szellem volt xD ... hipnagog annyit jelent "alomba bevezető" es nagy vonalakban ugyan azt jelenti a ket megfogalmazas.
2017. máj. 8. 18:46
 24/29 A kérdező kommentje:
Ja igen, látom mindenkit leszavaztak aki nem szellemet írt. Bár én pont neked adtam csak a zöldet :) úgy megnyugtattál, hogy nagyon jót aludtam éjszaka, hangok nélkül.
2017. máj. 8. 20:30
 25/29 anonim ***** válasza:
79%
Hipnagóg szellem.
2017. máj. 8. 21:05
 26/29 anonim ***** válasza:
79%
Hipnagóg vagy.
2017. máj. 9. 09:31
 27/29 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező nagyon remélem, hogy csak egy troll vagy, mert ez alapján egyébként egy óriási hülye vagy. Csak olvasd vissza légyszíves, amit eddig írtál, és próbáld értékelni. Kérlek ne vedd ezt a hozzászólást személyes támadásnak. Tényleg kíváncsi vagyok mit gondolsz, ha visszanézed, amiket írtál.
2017. máj. 9. 11:19
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Hipnagóg hangok megsúgták, hogy igazam van.
2017. máj. 9. 22:10
 29/29 A kérdező kommentje:
Miben?
2017. máj. 10. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!