Ha vannak szellemek! Szerinted mennyi a néző közönséged sex közbe?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 14:49
21/25 anonim válasza:
nem csak néznek, be is szállnak....ez csak akkor gond ha én vagyok felül
22/25 anonim válasza:
Az én véleményem szerint a holtak nincsenek is olyan messze az élőktől. Bizonyos elméletek szerint ugyanis, amikor meghalsz, folytatod a jelenlegi életed Persze bizonyos dolgok megváltoznak, egy a tapasztalás egy másik útja, mielőtt a "boldogságba, mennybe" (ki hogyan hívja) jutsz. Tehát ha pl anyukád nem nyit be a szobádba mikor tudja hogy pasival vagy és szexel, valószínű halála után szellemként sem fogja végig nézni. Cserébe mindig vannak kíváncsi emberek, akik esetleg fejldőséük ezen szakaszának elején megnéznek más szexelő párokat. Szerintem ez egy idő után uncsivá válik mindenkinek, ők külünben is mással vannak elfoglalva. Remélem :)
23/25 anonim válasza:
Nem érdekli őket. Messze vannak, ahogy mondtam.
Lehet hogy emberek voltak, de már teljesen más céloknak élnek, átértékelik a létezésüket.
Egyedül akkor fognak ilyet tenni, ha megrögzötten vágyták életükben a dolgot, mert mint legerősebb "emlék" megmarad bennük, lenyomatként.
24/25 anonim válasza:
Ó, néha be is szállnak, tudod hosszú az örökkévalóság, nehéz szex nélkül kibírni. :)
25/25 anonim válasza:
a szexdémonok hozzám járnak továbbképzésre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!