Anitácska106 kérdése:
Szellem van a házban vagy esetleg egy energia vagy semmi? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Feküdtem az ágyba anyáéknál már nem ment a tv full sötét volt..nálam ment de nem volt rajta hang mert telón hallgattam fülessel videót..de a füles is halk volt nem volt maxon..erre hallok ilyen kopogást anyáéktól..azt hittem biztos csak mozgolódnak vagy valami..kis idő után megint hallom..kikapcsoltam a videót hogy rendesen halljam..megint hallottam..nagyon ideges lettem hogy nem tudok pihenni..abba is maradt utána már nem volt semmi..aztán ma reggel elmondtam anyának..azt mondta ő most nem hallotta de múlt héten mikor készülődött munkába reggel ült az ágy szélén hugi meg én még aludtunk..es hallotta hogy az én szobaajtómon a szobámból belülről kopog valaki..és arra felébredt hugi is de én meg nem..több történetem is van..egyre durvábbak..nem kamu.2017. ápr. 15. 14:36
11/14 anonim válasza:
Lehet ez-az... De "energia"? Szellem? Kizárt!.
12/14 anonim válasza:
Anyukádék sokat szeretkeznek, és kitalált vmi kamut, hogy elterelje a gondolataidat, és ne kelljen magyarázkodni neked.
13/14 anonim válasza:
Nem vagyok nagy szakértő a témában de szerintem egy Poltergeist. (Kopogó szellem).
14/14 Mittudomain válasza:
Ne zárd be az ajtót akkor nem kell kopognia hogy kiengedd vagy beengedd. A szék lábaira tegyetek vmi filcet vagy puha anyagot és akkor nem hallani ha toszigálják. Esetleg kihasználhatod és hívd meg a Fókuszt, vagy vmi TV-s társaságot, ők szeretik az ilyen híreket és még fizetnek is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!