Társasházban a falszomszédokat is lehet hallani,főleg éjszaka,amikor nincsenek egyéb zajok. Szellemek pedig nincsenek. Mindennek van racionális magyarázata,csak meg kell keresni azokat.
2010. máj. 13. 19:06
12/22 anonim válasza:
betörő nem lehet? amikor kimész akkor elbujik valahova.
2010. máj. 13. 19:51
13/22 anonim válasza:
Szellemek pedig vannak.
Addig nem gond míg nem nálad pakol. Akkor sem olyan nagy gond ha nálad pakol de csak a hangja hallatszik, akkor gond ha a te cuccaidat pakolja...
2010. máj. 14. 09:18
14/22 anonim válasza:
Én is téglaházban (emeletes)lakom .Mikor ideköltöztünk a csendes kertes házból,nagyon furcsák voltak számomra a szomszédból,kintről jövő zajok...Merthogy hiába téglaház,sokminden áthallatszik,még több emelettel távolabbról is.És furán eltudnak torzulni néha azok a zajok.
Bár az kicsit gíanús,hogy mindíg elhalkul,mikor kimész a
lépcsőházba.Én hiszek a szellemekben,tapasztalat...De ebben az esetben inkább szomszéd zajokra gyanakszom.Esetleg érdeklődj a szomszédoktól,nem halt-e meg valaki régebben a lépcsőházban?
2010. máj. 14. 10:53
15/22 anonim válasza:
vmi patkány:D
2010. máj. 14. 17:12
16/22 anonim válasza:
Tök durva.. Kezdtem megijedni, erre elolvastam az utolsó válaszoló kommentjét. Olyan jót röhögtem. :DD
2010. máj. 15. 03:34
17/22 anonim válasza:
Egyszerü ! A szél,huzat ad ki ien hangokat amikor akadájba ütközik ... amint kinyitod az ajtót a szél,huzat szabad utat kap és távozik ..... Mikor kinyitod az ajtót nyald meg az ujjad .. érezni fogod ahogy bemegy a levegő !! :D
2010. máj. 15. 14:59
18/22 anonim válasza:
Szerintem az lehet, hogy igazabol a szomszedtol jon a hang, es csak a lakasban hallani, ezert nem hallod, amikor kimesz a folyosora. A tarsashazak falai nagyon furan vezetik a hangot, nekem pl egyszer meggyozodesem volt, hogy a falszomszedunk fur, mikozben nem o volt az, hanem valaki teljesen mas.. Ez tuti nem szellem:)
2010. máj. 18. 10:52
19/22 anonim válasza:
vmi patkány:D xDDDDDDD
úúristen xDDD
A lényeg: Ne félj, csak a patkányok pakolásznak:D
2010. máj. 23. 10:47
20/22 anonim válasza:
Én egy csomó ideig nem mertem kimenni az előszobába, hasonló okok miatt, addig, ameddig nem lett egy macskám. Sokkal közelebbről hallottam a hangokat, és amikor kimentem, láttam, hogy csak a macska mászik fel a lógó kabátokra. Akkor jöttem rá, hogy a hangok forrása a szomszédban élő macska volt. Nincs valami állat a szomszédotokban, vagy valami kóbor macska, amely miatt keletkezhet ilyen hang? Egyébként tapasztalat, hogy társasházban tényleg sok fura hangot lehet hallani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!