Mi lehetett ez? Nem hiszek a szellemekben nagyon
Mikor ittam a málnás ívólevet, akkor úgy láttam mintha egy kép rajzolodott volna ki a pohár alján.
Mi volt ez???
A tudatalattid vetítette ki ! Nem valódi volt.
dedgőrl csak 1x tíltottak, mert leírtam hogy elraboltak az ufók, de az igaz volt, de már annyira lejáratták a fórumot ilyen kretének mint te az idióta hozzászólásaiddal amiket visszaolvashatsz, hogy már azt hitték viccelek és ezért törölték. amugy válaszolhatnál normálisan is a kérdésre mint én
Juj, de jó! Az én válaszom is törölve lett, mert rákérdeztem az előttem válaszolóra, és még csak OFF sem volt, hisz a kérdésre is válaszoltam.
A kedves moderátorok automatikusan törölnek, vagy elolvassák a kérdést és a választ is?
Nem ez az első töröltetett válaszom, volt amit a kérdező megköszönt, valakinek meg nem tetszett. Teljesen komoly kérdésre, teljes komolysággal válaszoltam.
Hogy megy ez itt?
"Juj, de jó! Az én válaszom is törölve lett, mert rákérdeztem az előttem válaszolóra, és még csak OFF sem volt, hisz a kérdésre is válaszoltam.
A kedves moderátorok automatikusan törölnek, vagy elolvassák a kérdést és a választ is?
Nem ez az első töröltetett válaszom, volt amit a kérdező megköszönt, valakinek meg nem tetszett. Teljesen komoly kérdésre, teljes komolysággal válaszoltam.
Hogy megy ez itt?"
Ezt kell sajnos szeretni, amúgy tudom hogy nem volt rossz a válaszod. Meg a 9 válaszból 3 maradt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!