Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van e ilyen hely Magyarországon?

Van e ilyen hely Magyarországon?

Figyelt kérdés

Olyan helyet keresek, ahol furcsa dolgok vannak legyen az bármi lények,hangok,szellemek.

Nagyon érdekel ez a dolog, de én nem nagyon ismerek ilyen helyeket ahol lehetne találni.

Bár engem az erdőben történő fura/furcsa dolgok érdekelnek inkább.(Persze ha van olyan).

Ha valaki esetleg ismer ilyen helyet akkor az kérem írja le előre is köszönöm!

2017. ápr. 14. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Mostanában a parlament környékén történnek furcsa dolgok... Konkrétan a szocik szelleme kisért...
2017. ápr. 14. 20:56
 2/6 A kérdező kommentje:
:D
2017. ápr. 14. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszer láttunk fura köveket/kavicsokat. Nagyon szekta gyanús területnek tűnt.
2017. ápr. 14. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Szívesen elmennék olyan helyre kirándulni, ahol mondjuk rendszeresen tűnnek el emberek és soha vagy csak darabokban kerülnek elő. Eléggé izgalmas lenne szerintem.
2017. ápr. 15. 11:37
 5/6 geohunter válasza:

Kis-Moszkva. Elhagyatott szovjet laktanyaváros, ahol (állítólag) még atombombát is tároltak a rendszerváltás előtt.

https://www.youtube.com/watch?v=b9hCfvg6JFU

2017. ápr. 15. 21:46
 6/6 anonim válasza:

Oda nem lehet bemenni. És ott természetfeletti lények, sem ezzel kapcsolatos dolgok sincsenek:D

A múltkor meg akartuk látogatni, mondván hogy jó kis romos épületek, fotózni, meg régi dolgokat látni, de kutyával (is) őrzött terület, három kapu zárja, az erdő közepén, két bejárata van egyik felől sem megközelíthető sajnos. Pedig tényleg érdekes lehet, de ott maximum csak régi katonai dolgokat találnánk.

2017. ápr. 29. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!