Szellemek vagy hallucináció?
Pár hónapja észrevettem, hogy a szemem sarkából árnyakat látok elsuhanni, néha fekete, néha fehér színben. Egyszer történt, hogy ott álltam a konyhában és elsuhant előttem egy fekete árny, és egy ilyen pörgő valami elkezdett nagyon forogni. Pár hete reggel pedig, öltözködés után valami hideg fuvallatot érzékeltem a fülemnél és 'shh' hangot adott ki. Gyorsan átugrottam a mellettem lévő szobába, úgy megijedtem. Tegnap láttam, ahogy a balra dőlő könyveim közül néhány eldől a másik irányba, meg valamikor látom, hogy hullámzik valami. Arcokat tudok kivenni dolgokból, pl van olyan képem, ahol a levendulák egy részéből egy oldalra döntött fejet látok, meg a zuhanykabin oldalán megülő vízcseppekből is egyszer, mikor elbambultam. A legijesztőbb az volt, mikor az íróasztalom előtt álltam, és kicsit mellettem egy ember nagyságú fekete árny volt. Sajnos senki nem volt ott a családból, mert ezek akkor szoktak velem történni, ha egyedül vagyok egy helyiségben. Ha valaki ott van velem, ritkán van ilyen. Ez hallucináció lenne, vagy tényleg szellemeket látok? Mert elvileg a fekete a rossz, a fehér a jó szellemet jelenti, és én mindkettő színben szoktam árnyakat látni.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!