Seditsetek! Ezt nem értem nem hiszi el? Amugy sokszor mondja!
Figyelt kérdés
hát az van hogy múltkor idéztünk szellemet a barátnőmmel és ő nem hisz bnnük ezért nem jött elő?? nagyon sötét volt arra nem lehet ráfogni!!
de azt sem értem hogy akkor haveroméknál (fiú) meg előjöhetett mert ezt nem lehetett megmagyárázni ami történt de ott mindenki hit benn most akkor nekünk mért nem??? 12 L
2010. máj. 13. 15:10
21/40 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat. lehet hogy kicsit h*lye vagyok ehhez de hát nem tom szeretném tudni hogy léteznek-e vagy sem
2010. máj. 20. 19:14
22/40 anonim válasza:
Oh, jó mulatást, legalább néhány év múlva tudtok min röhögni...
De a játék mellett jó tanulást is, a kérdésed és az általad írt kommentek is hemzsegnek a helyesírási és stilisztikai hibáktól.
23/40 elitestars válasza:
Ilyennel ne szórakozzatok, komoly bajotok is lehet.
24/40 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó az utolsó elötti nem érdemel köszönetet
2010. máj. 29. 09:40
25/40 anonim válasza:
Ne is köszönddd, maradj ijen. :D
26/40 A kérdező kommentje:
kÖSZI HABÁR NEM TUDOM KI VAGY!!??
2010. jún. 27. 18:15
27/40 anonim válasza:
írd le nekem hogyan idéztetek szellemet
28/40 A kérdező kommentje:
Bementünk egy nagyon,nagyon sötét helységbe.
Barátnőm pincéjébe,mondtuk hogy hús a hússal vér a vérrel,gyere elő megidézlek.
Ennyi aztán kijöttünk
2010. jún. 29. 11:21
29/40 anonim válasza:
Te, ez nem a bűbájos boszorkákból az egyik varázsige?
30/40 A kérdező kommentje:
Neten olvastam,lehet elcsorták :D
2010. jún. 30. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!