Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vannak élményeitek valami...

Vannak élményeitek valami olyan történésről amit sosem tudtatok megmagyarázni?

Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha a hogyan èrdekel, írj privátban.
2017. márc. 5. 04:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, nem is egy.
2017. márc. 5. 08:35
 3/8 anonim ***** válasza:

van, de fizikai csak nagyon kevés. Az elejéről vannak az arany fények, az első időszakban sokszor felvillantak amikor próbáltam aludni. Egyszer felkeltem és valami világitott az asztal mögött ugyanilyen fénnyel majd csendbe kialudt, addig bevilágitotta a szobát egy elemlámpa erejével, és csak ezután mentem oda megnézni de nem volt ott semmi, para volt. Egyszer olvastam itt, hogy ezek világitó vmigömbök voltak, és valaki látta magukat a gömböket is az asztalán asszem, vmi 10centis gömböknek irta le öket.

Egyszer volt olyan is, hogy kint voltam a mezőn hajnalban, és folyton egy falu rajzolódott ki a szemközti dombon, a horizonton meg jó nagy villanyoszlopok voltak, és a képüket is lehetett látni. Amikor elmentem a dombnál, elötte egy nagy világito lüktető szikra volt a levegőben, 20 méter magasan kb, és 10 másodpercig égett kb. :D

Amúgy sosincs bizonyság, de nem is baj, csak a szépség és az egyéniség számit, hogy laposan is müködjön, ritka legyen, de a kinézetet is nagyon erősiti az igazi, sok ihlettel jár, gyakran sikerülnek különféle viziók, lehet haladni mig találsz olyat ami müködhet, de nincs bizonyság sose. Nagyobb eséllyel tetszel tőle az embereknek, segit elviselni a depressziót, veszteségeket, nincs félelem sőt sose álmodsz rosszat... a kommunikációt is segiti, mert az tanult és megmarad a rossz időkben is, meg ilyenek

2017. márc. 5. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Fizika ötös....
2017. márc. 5. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi a valódi kèrdès? :D
2017. márc. 5. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:

"Amúgy sosincs bizonyság, de nem is baj, csak a szépség és az egyéniség számit, hogy laposan is müködjön, ritka legyen, de a kinézetet is nagyon erősiti az igazi, sok ihlettel jár, gyakran sikerülnek különféle viziók, lehet haladni mig találsz olyat ami müködhet, de nincs bizonyság sose. Nagyobb eséllyel tetszel tőle az embereknek, segit elviselni a depressziót, veszteségeket, nincs félelem sőt sose álmodsz rosszat... a kommunikációt is segiti, mert az tanult és megmarad a rossz időkben is, meg ilyenek"

Ezt csak én nem értem?

2017. márc. 5. 23:25
 7/8 Berserker88 ***** válasza:
Persze, öt évig volt egy olyan munkahelyem, amit a mai napig nem tudok megmagyarázni, hogy miért maradtam ott. :D
2017. márc. 6. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Igen, van munkahelyem, pedig minden nap elkések, és a munkámmal sincsenek megelégedve, mégse rúgnak ki. Na ezt magyarázza meg valaki.
2017. márc. 9. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!