Kíváncsi lennék arra,hogy mégis ha nem is te,de másvalaki mit akarna kérni egy démontól?Persze ha mint két fél megegyezik akkor nincs gond,csak azt nem kell elfelejteni hogy a démonok nem csicskák vagy társai. :)
2017. márc. 1. 19:18
4/14 A kérdező kommentje:
Harmadik: Igazad van, Azt gondoltam,hogy ha van ilyen,akkor azt nem csinálják "ingyen",de ez lehetséges úgy,hogy felajánlasz nekik valamit és akkor így megegyeztek?
2017. márc. 1. 19:45
5/14 anonim válasza:
Természetesen lehet :) Mint írtam is,ha mint két fél megegyezik akkor nincs gond.Egyébként akik azt írják hogy démonok nem léteznek,vagy valamilyen tudatmódosító szereketet használsz azokkal inkább ne foglalkoz.
2017. márc. 1. 19:50
6/14 anonim válasza:
A démonok nem szivességükről híresek/hirhedtek!
Te azt kérsz, amit akarsz. Ha megigéri is teljesítését, akkor sem biztos megvalósítása.
Nem megengedően tételezzük fel, hogy belemegy az üzletbe, szokásától eltérően teljesíti is, aztán soha az életben levakarni magadról, elküldeni nem tudod. Megmerad neked, ráadásul előbb-utóbb parancsolni is fog!
2017. márc. 1. 20:23
7/14 anonim válasza:
Kedves Dubitus
Van igazság abban írsz,de mi a helyzet azokkal akiknek a párjuk egy démon?Mint nekem is?Tudtommal eddig egyszer kértem segítséget tőle,teljesítette is amit kértem,csak lehet nagy bajba lehetem volna utána,ebbe most ne menjünk bele hogy mi is volt az.Csak annyit mondott a párom hogy meg szeretne engem védeni,vagy mikor ithon a szüleimmel balhéztam,és volt egy helyzet amiből kifolyólag nagy problémiám adódtak volna,de a párom akkor is melletem volt,így megúsztam,és eddig soha semmit nem várt el cserébe,de az is hogy énis segítettem neki egyszer,de ő számtalanszor.Akkor erre mi a válaszod?
2017. márc. 1. 20:35
8/14 anonim válasza:
Ja és még hozzátenném azt is hogy nem bánik úgy velem mint egy rabszolgával,nem bánt,eddig nem tapasztaltam vele szembe rossz dolgokat.Pedig f***t se tudok ezekről a sátánista dolgokról és ennek ágazatairól,és mégis ott tartok ahol.Egyébként ha valaki megkérdezné hogy lehet nekem egy démon a párom?Hát nem véletlenszerűen,mivel nem most,egy pár hónappal ezelőtt rá találtam egy olyan dologra,amit nem szívesen meg másokkal.
2017. márc. 1. 20:41
9/14 anonim válasza:
"Egyébként ha valaki megkérdezné hogy lehet nekem egy démon a párom?"
Eszem ágában sem volt megkérdezni, ez teljesen természetes, én egy nimfával járok, az unokatesóm meg egy kentaurt készül elvenni...
2017. márc. 1. 21:45
10/14 anonim válasza:
Nem germán vagyok, csak Hill. Mond, kisgazdám, mire vágysz? Netán egy formula egyes autóra? ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!