Újhold kívánság kérést ti is próbáltátok? Bevált valakinek?
Hiába kéred az 5 lottó főnyereményét, soha nem akar bejönni.
Akkor mégis hogy van ez?
Ez nem puszta véletlen volt. Nekem is már bevált párszor, csak az a lényeg hogy ne legyünk telhetetlenek és figyeljünk a részletekre. Máskülönben csak a szerencse amire fogható.
Az egyik nagyon fontos dolog a gyertya. Ha lehet akkor ne a CBA-s olcsó változat legyen. Ha nincs másra mód akkor megteszi az is csak mindenképp kóstold meg nincs kissé fanyarú..romlott gesztenye íze. Ha igen akkor 4 napig hűtőben kell tárolni aztán 3 éticsiga házát meggyujtani rajta.
A másik nagyon fontos dolog a papír. A lehető legjobb a perui vöröskérgű balzafából keszült extrudált írólap. De ha nincs a közeledben akkor jó a sima írólap is csak arra figyelj hogy mindegyik oldalát a Pí többszörösének megfelelő hosszúságra vágd. Érdemes kiszámolni az utolsó tizedesjegyig hogy minél pontosabb legyen.
A kívánságot pedig valahogy 2 oktávval a D dúr feletti hangon kell elmondani ahogy azt a kr.e. 3 századi római szüzek feljegyzéseiből is tudjuk.
Az én aranyhörcsögömnek így születtek picinyei pedig az orvos azt mondta erre már semmi esély.
"A kívánságot pedig valahogy 2 oktávval a D dúr feletti hangon kell elmondani ahogy azt a kr.e. 3 századi római szüzek feljegyzéseiből is tudjuk. "
Hogy mi van??????
Na nekem itt már túl sok volt a jóból:)
Nem kell mindig comedy centrallt nézni, az ember itt is talál olyan mókát, hogy nem is hinné el, ha nem olvasná:)
Ja pénzt új kalasnikovra !
Meg a' valódi álmomra a' Colt Anacondára .
Fassza mi ami volt az elhagytam nem volt más választásom vissza nem mehettem ,az űrhajójukat akarták ellenem használni !
A' kis rűhedékek menjenek ,ez a' mi bólygónk !!!
Alap beállítottság: UGYAN MIT VESZÍTHETEK? (ez szüksèges)
Ha valamire így vágysz: "de jó lenne" soha nem valósul meg.
Ha valamire így vágysz: "ezt akarom", ès elkèpzeled, az sem biztos.
A legtöbben úgy kívánnak, hogy nem kèpzelik el az eredmènyt, így nincs minek megvalósulnia.
Amit saját tapasztalataim egèsz serege bizonyít az az, hogy ha elkèpzelem, akarom, közben átèrzem, megèlem, (ès most jön a lènyeg) szexuális energiát adok az elkèpzelèsbe, az rövid időn belül megvalósul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!