Igaz, hogy embereken megtud tapadni a szellem? Ha igen tényleg le lehet őket "szedni"?
Meg tud tapadni?
Igen, ha ismeri és használja a kétoldalas ragasztót.
"le lehet őket "szedni"?"
Igen, a ragasztó oldószerének használatával.
"képes elszívni az ember energiáit és szervi problémákat okozni"
Energiát nem szív el, ám a ragasztó oldószere általában egészségre káros, tehát problémáid lehetnek.
Unalmamban olvasom ezt a topicot, éshogy kedves dubitus, neked rengeteg a szabadidőd, ha mindenhova van időd odaírni.
Nincs felvétel a munkahelyeden? Én is akarok ennyi szabadidőt. Bár én hasznosabban tölteném
Igen, bár ezt nem megtapadásnak szokták hívni, hanem hozzácsapódásnak.
Igen képes elszívni az energiád egy részét, de azt nem tudom hogy szervi problémákat tud-e okozni.
"Igen képes elszívni az energiád egy részét,"
Vagyis lemeriti az aksidat. Ha kevés marad meg kell majd bikázni.
Az univerzum hemzseg az élettől, és csak piciny töredékét érzékeljük a csökevényes érzékszerveinkkel.
Ha egy lény negatívan nyilvánul meg -legyen az egy ember, vagy nem emberi lény- a figyelmünkkel igyekszik játszani, tehát a tudatunk fókuszával próbál játszani.
Nem mindig egyszerű ügy, pedig csak annyi a lényeg, hova figyelsz. Nekem se egyszerű minden, de a megoldások tanulása az egyik cél.
Igen.
Igen.
Személyes tapasztalatom is van. Egy lidérc volt rajtam pár hétig.
Ha ez igaz, csak annyit mondok hozzá, annak az energiáját képes szívni aki lelkileg gyenge vagy sérült.
Nem véletlenül mondják, hogy testi lelki egészség a legerősebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!