Párnahuzat kérdése:
Létezik magyar paranormál fórum?
Figyelt kérdés
Rengeteg külföldi paranormális dolgokkal foglalkozó oldalt ismerek (konkrét fórumokat, subredditeket), de nagyobb MAGYAR oldallal még nemigazán találkoztam, ahol ilyenekről lehetne beszélni. Ha valakit esetleg érdekel még, összelehetne beszélni innen GYK-ról egy pár emberrel, és csinálni egy ilyet. Igény szerintem van rá, de odáig senki nem jut el, hogy megvalósítsa. (Ha valakinek tényleg tetszik az ötlet, nyugodtan írjon egy PÜ-t :) )2017. febr. 25. 14:19
1/3 anonim válasza:
Van ilyen oldal, ha jól tudom paranormal.hu néven ismert, másfelől nem éri meg egy ilyen fórum üzemeltetése, merthogy már van a egy facebook nevű közösségi háló és inkább oda látogat el a jó nép. Hiába csinálnád, ha nincs rá elég vevő, mellesleg hirdetni is kéne, hogy milyen f?sza jo fórum ez meg ilyesmi.
2/3 anonim válasza:
Én tavaly elkezdtem csinálni egy spiritualizmus/ezotéria fórumot, megvan a fórummotor, meg a design, de idő ill. tőke hiányában nem jutott még ki a netre. Ha lenne érdeklődés egy UFO/paranormal fórumra, akkor azt is felteszem a listámra, és majd valamikor előbb-utóbb csak kikerül a netre mindkettő.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez a baj, hogy beleöl az emebr x összeget és időt jóhiszeműen, aztán ha nincs rá érdeklődés, minden idő és pénz fölöslegesen ment el. Ha sikerülne esetleg a közeljövőben a projekted, dobj egy PÜ-t! :D
2017. febr. 27. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!