Deepweb magyar fórum?
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a TOR hálózatán van-e Magyar nyelvű fórum?
Szóval egy olyan Magyar nyelvű fórum ami csak a TOR .onion címe alatt érhető el, azaz anonim és lehet javasolni ott egymásnak .onion oldalakat?
Köszönöm
Abban ne reménykedj, hogy bárki ki fogja írni így publikusan egy oldalra, a gyk-ra. Pont az egész lényegét ölné meg.
Nice try. ;->
Találtam gyűjteményt, bár .onion gyűjtemények frissebbek és pontosabbak mint a sima netes, mindazonáltal úgymond 2017-es gyűjteményben is legtöbb elérhetetlen, és legfőképp is nem volt benne HUN nyelvű habár román meg hasonlók voltak, Magyar nem.
Továbbá kipróbáltam 2 keresőt is ami .onion oldalakra keres, de ott sem volt Magyar találat, ezért is érdeklődtem itt hogy hátha van valakinek ismerete ilyesmiről. Természetesen TOR alatt keresgéltem, a hagyományos neten.
Hidd el, nem az a lényege hogy ne találják meg az oldalakat, hanem az anonimitás megőrzése és biztosítása! :)
A hozzá nem értők már alapból nem fogják tudni a TOR-t elindítani... (főleg meg nem DEBIAN alatt mint én :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!