Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt ez reggel? (Lent)

Mi volt ez reggel? (Lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szóval..reggel történt ez a dolog.Már ébren voltam csak pihentem..és csak egy kicsit becsuktam a szemem és egyszer csak érzem ,hogy lezsibadott a testem..nem tudtam kinyitni a szememet,és mozogni se tudtam csak a lábfejemet tudtam mozgatni egy kicsit..és hallottam egy nagyon fura hangot ilyen "Hrr" szerű valamit és közbe mintha járkáltak volna az ágyamon.. :S.Először azt hittem a macska de nem ,mert amikor végre tudtam mozogni akkor körbenéztem de nem volt itt a cica és még az ajtó is be volt csukva.. Lécci segítsetek megválaszolni, hogy mi volt ez mert nagyon félek most. :S(Normális válaszokat lécci)
2010. máj. 9. 08:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

10:36-os akkor velem tényleg nem stimmel valami mert anyukám reggel felébresztett h. éjjel ugattam,kapálóztam sőt még haraptam is xD. a kedves kérdező nem kell félned mert ha természetfeletti lény (ami valószínű .bár mostanában okoskodó professzorok mindent "bebizonyítanak"-.-") ne félj.attól csak rosszabb lesz.nyugodj meg. az tényleg segít ha lassan elszámolsz 3-ig :)

13/L

2010. máj. 10. 10:40
 22/34 anonim ***** válasza:

Ilyen volt velem is 2x.Hangokat nem hallottam de lezsíbattam és igen ilyenkor nehéz megmozdúlni.Alvási paralízísnek hívják gyakorta fordúl elő a serdülők körében okozhatja sressz stb....ez azért van mert az izmok még nem reagáltak arra,h ébren vagy de az agyad már igen ilyenkor halucinálhatsz, érezhetsz olyan dolgokat mint pl. lebegsz...én is feltettem ezt a kérdést, kaptam 1 linket elküldöm.Csak velem mind a 2x éjjel volt rossz álomból ébredtem fel és zsíbadva éreztem magam de megtudtam mozdulni.Na külddöm a linket ott bővebben olvashatsz róla:)És nyugodj meg mert semmi természetfeletti dolog nem áll a háttér mögött

13/L

2010. máj. 10. 19:41
 23/34 anonim ***** válasza:

Itt a link:

[link]

2010. máj. 10. 19:43
 24/34 anonim ***** válasza:
bocsi ez a pontos link [link]
2010. máj. 10. 19:45
 25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket és a választ!!:))
2010. máj. 10. 20:04
 26/34 anonim ***** válasza:
Huh, örömmel láto, hogy még vannak köztünk olyanok, akik ilyenre nem azt mondják, hogy szellem, vagy démon. Nagy megkönnyebbülés...
2010. máj. 10. 21:34
 27/34 anonim ***** válasza:
én egyik reggel pihentem, aztán mintha valaki bejött volna az ajton, huzatot is éreztem, és megérintett volna, teljesen bezsibadtam, mozogni se tudtam, utána pár percel fel tudtam kelni, a házba senki sem volt, álaltot nem tartunk, az ablak meg nem volt nyitva sehol.
2010. máj. 11. 16:37
 28/34 anonim ***** válasza:
én vagyok aki küldte a linket szívesen :)
2010. máj. 11. 17:19
 29/34 anonim ***** válasza:
69%
Az apummal egyszer olyan történt,hogy miután anyukám apja meghalt,rá kb 1-2 hónapra apa ment haza a munkából hazaért és ledőlt az ágyra(állatunk akkor még nem volt,anya dolgozott),akkor azt érezte hogy nem tudott megmozdulni,és hason feküdt,és érezte hogy valaki mögötte állt,és egyből anyukám apjának a képe villant be neki,és csak azt látta(félfordulatban volt a feje)hogy valaki állt mögötte.Szerintem azért jött anyu apjának a szelleme,hogy megnézze,hogy hogy boldogulnak,hogy vannak.És hogy lehetne CSAK tudományos magyarázat erre,amikor mindenki "lebénul"akkor mindenki csak beképzel valakit a háta mögé,és hangokat???!Szerintem akkor nem mondaná a szellemeket ennyi ember ha nem így lenne...Mert érdekes módon akkor nem tudsz mozogni,mikor úgy érzed van valaki (szellem...stb.)a közeledben..
2010. máj. 13. 20:26
 30/34 anonim ***** válasza:
48%
nem ilyenkor van az, hogy ha elkezd vérezni az orrod, akkor tökre agyvérzést kaptál..? szóval szerintem szellemeskedés helyett, átkéne nézetni magad..
2010. máj. 20. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!