A szellemnek milyen fajtái vannak?
Figyelt kérdés
Csak mert én szoktam látni egyet és nem tudom hogy jó e vagy
gonosz.
2010. máj. 8. 12:59
11/22 anonim válasza:
Jósnők meg szellemek nem léteznek, csak vannak, akik annyira hisznek bennük, hogy beképzelik maguknak. De azért a harmadik válaszoló szellemfajtái egészen izgalmasok, meg azért ha tud valaki rémtörténeteket (azért nem horror, hogy jön a kampós kezű láncfűrészes gyilkos és lemészárolja az egész falut, hanem ilyen szellemeset) az elmondhatná nekem, vagy mondhatna egy weblapot!
12/22 anonim válasza:
te jo ég ti a 21-dik században hisztek a szellemekben :D:D:D bangák.. Hihetetlen h ma ezt még mindig el tudják hitetni az emberekkel :D
13/22 anonim válasza:
szoktál látni ak nagy hulye vagy vagyis inkább bolond!!!!!!!
14/22 A kérdező kommentje:
Ez most hogy jön ide?!
Nem az a kérdés hogy létezik e szellem hanem hogy
milyen fajtái vannak.-.-"
És nem vagyok bolond.Úgy nem mondj másról véleményt
hogy nem is ismered.Látom "jól" nevelt vagy.
2010. máj. 11. 14:51
15/22 anonim válasza:
Nos én erősen hajlok afelé, hogy léteznek szellemek, bár a laikusok érvei között is vannak elfogadhatóak. De lenne egy kérdésem: amikor látod a szellemet, érzel valami félelem szerű érzést? Ez azért lényeges, mert az emberek nagy része képes az ilyen helyzetekben belelátni tárgyakba, vagy árnyékokba emberi vonásokat. Nem vonom kétségbe azt, hogy szellemet láttál, de tartsd szem előtt, hogy adrenalin hatása alatt az ember érzékszervei kiéleződnek és hajlamos a dolgokat másként látni. Amúgy meg nem kell félni, csak meg kell szokni. A mi padlásunkon is szokott éjszakánként valami rohangálni, pedig nincs semmilyen rés ahol bármiféle állat feljuthatna és nincs ott fenn semmi kaja amit ehetne. Többször felzártam a macskáimat éjszakára, hogy hátha egér az, de miután lejöttek, ugyanúgy folytatódott. Ja! Ha esetleg meg akarna támadni, nézz utána neten a normálisabb oldalakon, mert lehet tanulni 1-2 trükköt amivel távol tarthatod magadtól vagy akár a háztól is!
16/22 anonim válasza:
16:50 vagyok.
Abszolút nem érdekelnek a szellemek,ez csupán egy eset volt,ami nekem örökké érdekes marad. Ennyi.
Patkányaink pedig nincsenek. Ne a saját életkörülményeid alapján képzeld el másokét is.
16/L
17/22 anonim válasza:
Casper xd
Ragacs (ghostbusters)
18/22 A kérdező kommentje:
XD
2010. máj. 14. 10:15
19/22 anonim válasza:
Szellemek :D:D:D Nagy hulye lehetsz!!!
20/22 A kérdező kommentje:
Szerintem te nagyobb hülye vagy!!!XD
Takarodj el ebből a kategóriából!
2010. máj. 18. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!