Milyen szellemidézős játékokat ismertek?
Figyelt kérdés
Esetleg ha valaki tud, írjon be egy linket is.2017. febr. 10. 20:49
1/12 anonim válasza:
Tudom, hogy le leszek pontozva, de ilyenekkel ne szórakozzatok, mert veszélyes.
3/12 anonim válasza:
Charly charly are you here? XD
4/12 A kérdező kommentje:
Egyes köszi a figyelmeztetést. Nem szórakozni akarok a szellemekkel, csak kíváncsi vagyok.
2017. febr. 10. 21:32
5/12 anonim válasza:
Nem arra gondoltam, hanem hogy általánosságban veszélyes, mert nem tudhatod, mit szabasítasz magadra. Azt értem, hogy érdekel, persze érthető, mert tényleg érdekes dolog, de akkor is veszélyes.
6/12 A kérdező kommentje:
B+ mit nem értesz azon, hogy nem csinálnám meg? Ne nézzél hülyének!
2017. febr. 10. 22:32
7/12 anonim válasza:
Ouija board, Charlie Charlie, Bloody Mary
8/12 anonim válasza:
Morrowindben lehet szellemeket idézni (meg felteszem, a többi Elder Scrolls-játékban is, én csak ezt játszottam).
9/12 anonim válasza:
Igen, ismerek, bár játszása kissé időigényes, de lehet csoprtosan is csinálni.
.
Idézzed meg a Tudás Szellemét a "tanulás" nevű játék gyakorlásával!
10/12 anonim válasza:
Legalább öten játsszák ezt a játékot.A szellemkérdező,ez vagy te,ráhasal a felsőtestével egy asztalra.A szellemidézők a többek mögöttes vannak.A kérdező felteszi
a kérdést:Van a körünkben szellem? Mire az idézők közül egy játékos teljes erejéből ráver a seggedre,mondván:
Itt vagyok! Neked a hangja alapján ki kell találnod ki volt az.Ha kitaláltad ő fog hasalni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!