Hisztek a szellemekben? Volt valamilyen paranormális élményetek, amik olyanok voltak, mintha szellem lett volna?
Hát tőlem mondhatod hogy így úgy nem volt világítás meg mitttom én!
Én nem hiszek azokban a mormolásokban amit mondanak szüleim,nagyszüleim,rokonaim mert nem hiszek bennük!
És elhiszem hogy kint a mittom én hol láttatok a holdvilágbam mert a holdvilágban lehet látni ha megszokja a szemed.
De ha enyire sokat tudsz ezekröl a félreértésekröl akkor azt magyarázd meg nekem hogy, hogy a fenébe kapcsol ki magától a tv?
Ha leteszek egy villát az asztalra és kimegyek a konyhaból miért hallom azt hogy leesik és vissza megyek és tényleg le van esve.
És mitöl nyikorog minden a házban csak úgy? Lefujtam minden ajtó sarkát wd40-nel és ha én nyitom ki nem nyikorog eggy sem de mégis hallom hogy éjjelente nyikorog!
Én nem azt gondolom hogy valami isteni csoda vagy mit tom én mi... egyszerüen csak szellem van a házban.
Apukám 51 éves és ő mesélte,hogy 17 éves volt mikor éjszaka ment haza barátjánál volt ... vidéken lakott akkoriban és nem volt sűrű forgalom . azelőtt 2 nappal halt meg egy vele egyidős fiú aki nem tudott járni mindig ki tették a kapuban nézelődni ... amikor meg halt rá két nappal a halála után mikor Apa ment haza azon az éjjelen egy szekeret látott sokan ültek a szekérben közepén ült a fiú aki meg volt halva egy gyönyörű leírhatatlan és elmondhatatlan zene szólt elmondása szerint azóta sem hallott még olyan zenét és amikor a szekér közeledett felé fel repültek az ég felé és hirtelen nagy fényesség lett az égen akkor Édesapám össze esett amikor felkelt már otthon volt az Anyukája kérdezte mi történt eszméletlen volt mikor rá találtak mesélte hogy mit látott de senki nem hitt neki !
Én hiszek neki mert ő nem hitt az ilyen dolgokban nem vallásos nem érdeklik a babonák meg az ilyen dolgok és nem hazudik.
Szerintem valami igenis van és köztünk de mi nem látják sokszor Én is éreztem hogy hirtelen egy hideg szél csap meg a szobában közben se ablak se ajtó nincs nyitva nincs honnan huzat jöjjön furcsa dolgok de érdekesek.
Az, hogy apukád nem hallott még alvásparalízisről, még nem jelenti azt, hogy a szellemeket ide kelljen keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!