Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Paranormalactivity című film?

Paranormalactivity című film?

Figyelt kérdés
Aki látta, ahoz szól a kérdésem, hogy szerintetek igaz??? azt tudom, hogy pár jelenetben biztosan szinészek játszanak..van olyan amikor, tleg az eredeti videókat mutatják? pl amikor alszanak? (a vége tudom, hogy egy kicsit másképp történt..)
2010. máj. 6. 17:46
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Am a végén irja h kitalált legalábis nekem irta ;)
2010. máj. 30. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyesztö nem is tetszett...
2010. jún. 8. 21:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Amúgy ijesztőnek tényleg nem volt ijesztő, azért néztem meg, mert mesélték, hogy jaj nem tudtak aludni annyira durva film.. Ahhoz képest..Csak az dobott rajta azt hittem megtörtént..
2010. jún. 10. 15:54
 14/17 anonim ***** válasza:
a film alap története igaz hogy Micah és Katie találtak ott szellemeket tényleg nem haltak meg de amúgy tényleg voltak ott szellemek
2010. jún. 17. 15:02
 15/17 anonim ***** válasza:
paranormalac :D
2010. júl. 5. 21:49
 16/17 anonim válasza:

Ugyan már. El ne higgyétek, hogy ennek akár egy töredék része is igaz. Ha tényleg igaz volna, mit gondoltok, nem lenne tele vele a tévé meg a rádi meg a napilapok, hiszen ha ebben a filmben bármi valóság is lenne, az egyértelmű bizonyítékul szolgáln a túlvilági életre, viszont a keresztény egyház úgy ahogy van megbukott volna, hiszen az olyan dolog, hogy egy démon megszáll valakit, olyan nem létezhet. Ha a film tényleg a valóságot ábrázolta volna, akkor most az emberek világszerte pánikrohamot kapva rohangálnának és sorban őrülnének meg az emberek.

Lehet, hogy egy picit nyersen fogalmaztam, de gondoljatok bele... ha ez igaz volna... az a világ előtt nem maradna titokban, és most az emberek világszerte pánikolnának.

A film maga jó volt bár az elej egy kicsit uncsi, de semmi nem igaz belőle.

2010. aug. 18. 14:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet, pont hogy igaz, de az emberekkel próbálják elhitetni, hogy nem, hogy ne legyen pánik.:D:D
2010. aug. 18. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!