Ti találkoztatok szőrnyel, idegen lényel, hibriddel vagy hasonlóval?
Igen, találkoztam!
Olyan emberszabású szörnyekkel, akik itt, a GyK-n kérdeznek, de véleményt, ami hitükkel ellenkezik, trágárul utasítják el.
Kell ennél szörnyebb szörny?
Nem ,de bevallom elcsesztem úgy kellett volna ,hogy
"Nektek milyen élmény beszámolótok van szőrnyekkel ,hidridekkel és űrlényekkel ?"
Bocsánat igazatok van ,nade jöhetett volna olyan válasz is amit télleg vártam .
Mindennap trollokkal harcolok itt a gyakorin, nem könnyű mert még ő bizonygatja az igazát még ha 0%-on is van...
KB 3 éve vettem észre h léteznek itt is.
Én találkkoztam.
Az eggyik nap ahogy sétáltam fel s alá egy nagy szőrnyel találkotzam, szemmel láthatóan rágott valamit és NYEL-te a SZŐRT. láttam rajta hogy nagyon szomjas lett, gyorsan vittem neki egy pohár vizet és IDEG-es-EN LÉNYEL-te egyböl az egésszet. Gyors mozdulattal beültem a haver HIBRID autójába és száguldottunk, száguldottuk,száguldottuk.
Ahogy mentünk mendegéltünk az árokban egy állatot pillantottunk meg. Akinek már a pálinkátol csak egy kicsit nyillott ki a szemhéja és ahogy néztük HASONLÓ volt SZŐŐŐRNYHÖZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!