Létezik olyan hogy a kislanyom felkelés után sir és néha valakivel beszelget de nem látunk senkit ez valami rontás lenne?
A gyermekek látjáka a szellemeket. Azt amit te nem is látsz, mert megtanultad habituálni, azaz megtanultad kikapcsolni az érzékelését, ők azt még látják és érzik.
Azért sír a gyermek, mert együttérez az elhunytal. Átérzi a fájdalmát. Hívjatok papot, hogy szentelje fel a házat és tessék imádkozni a holt lelki nyugalmáért. Ha ezt megteszitek valamint egy misét felajánlotok a lelki üdvéért, elmegy a túlvilágra a szerettetek !
Ámen.
Velem sokat beszéltek a' szüleim, végűl egy évesen folyékonyan beszéltem ,most meg alkoholista lettem és most is kész vagyok .
Egy képzeletbelibarát-halucinációval áldott meg az ég !
Úgy hívják ,hogy Göngy ;rendmániás ,de nagyon kedves és megértő . Mindig mellettem áll,de a'piálást nem támogatja. .
A' szilveszteri produkciómtól eléggé kiakadt úgy bebasztam ,mint még soha .
"Magyar vagyok ;szoktam káromkodni ,szeretem a pálinkát és a' jó bórt ! "
Beszéljetek a' gyerekkel ! Ez lenne a'lényeg ,sok szerencsét !
Maradok tisztelettel: Miska
4-es? És ha azután is sír majd a kislány? Az csak mese, hogy szellemeket látnak a gyerekek. Rosszat álmodnak, amit valóságnak hisznek. Élénk a fantáziájuk is, és beszélgethetnek is azt elképzelt személlyel.
Azt magyarázd meg neki, hogy a pókok nem bántják, sőt hasznosak, mert megeszik a legyet.
Kamu kérdés.
Azt kérded, létezik-e, amit leírsz kislányodról.
.
Ha tényleg így van, kérdened sem kell, hiszen nao-mint-nap látod,
ha nem így van, akkor hazudsz (esetleg nem is létező!) kislányodról.
Más választási lehetőséged nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!