Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik olyan hogy a kislanyom...

Létezik olyan hogy a kislanyom felkelés után sir és néha valakivel beszelget de nem látunk senkit ez valami rontás lenne?

Figyelt kérdés
Mitől lehet ez segitsen valaki.Fél a játék póktól és azt mondtak hogy aki legutóbb meghalt a családba annak tegyük a sirjára.van ebhe valami igaz?
2017. jan. 12. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Remeélm, ez csak kamukérdés, és ennyire ostoba embernek nincs gyereke!
2017. jan. 12. 17:00
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
:D
2017. jan. 12. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
:O Furcsa
2017. jan. 12. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
43%

A gyermekek látjáka a szellemeket. Azt amit te nem is látsz, mert megtanultad habituálni, azaz megtanultad kikapcsolni az érzékelését, ők azt még látják és érzik.

Azért sír a gyermek, mert együttérez az elhunytal. Átérzi a fájdalmát. Hívjatok papot, hogy szentelje fel a házat és tessék imádkozni a holt lelki nyugalmáért. Ha ezt megteszitek valamint egy misét felajánlotok a lelki üdvéért, elmegy a túlvilágra a szerettetek !

Ámen.

2017. jan. 12. 20:28
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg beszélgessetek vele sokat. Értem én hogy orrbaszájba kell imádkozni, de azért néha érdemes tenni is a dolgokért. A gyerekekkel beszélgetni kell a dolgokról, minden egyes nap. Ne feküdjön le úgy hogy gondolatok gyötrik. Mesélni kell neki. Erre van szüksége elsősorban egy kisgyereknek. Ha ezt nem kapja meg élete első 10 évében, az tapasztalatom szerint nem visszafordítható lelki hiányosságokat/problémákat eredményezhet.
2017. jan. 12. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Velem sokat beszéltek a' szüleim, végűl egy évesen folyékonyan beszéltem ,most meg alkoholista lettem és most is kész vagyok .

Egy képzeletbelibarát-halucinációval áldott meg az ég !

Úgy hívják ,hogy Göngy ;rendmániás ,de nagyon kedves és megértő . Mindig mellettem áll,de a'piálást nem támogatja. .

A' szilveszteri produkciómtól eléggé kiakadt úgy bebasztam ,mint még soha .

"Magyar vagyok ;szoktam káromkodni ,szeretem a pálinkát és a' jó bórt ! "

Beszéljetek a' gyerekkel ! Ez lenne a'lényeg ,sok szerencsét !

Maradok tisztelettel: Miska

2017. jan. 12. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

4-es? És ha azután is sír majd a kislány? Az csak mese, hogy szellemeket látnak a gyerekek. Rosszat álmodnak, amit valóságnak hisznek. Élénk a fantáziájuk is, és beszélgethetnek is azt elképzelt személlyel.

Azt magyarázd meg neki, hogy a pókok nem bántják, sőt hasznosak, mert megeszik a legyet.

2017. jan. 12. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Se szellem se rontás. Mèg nem hitte el, hogy van valóság ès kèpzelet. Leszögeznèm, neki van igaza.
2017. jan. 13. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés.

Azt kérded, létezik-e, amit leírsz kislányodról.

.

Ha tényleg így van, kérdened sem kell, hiszen nao-mint-nap látod,

ha nem így van, akkor hazudsz (esetleg nem is létező!) kislányodról.

Más választási lehetőséged nincs...

2017. jan. 14. 07:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Létezik, hisz pont most írtad.
2017. ápr. 20. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!