Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit láthatott a húgom?

Crowdig kérdése:

Mit láthatott a húgom?

Figyelt kérdés
Már két hete ezt csinálja... Mindig ha egy különös utcába bemegyünk akkor mindig mondja hogy van egy magas ember fekete ruhában az utca végén. Na most az jutott először az eszembe hogy biztos a Slendermanről látott képeket vagy valami ilyesmit... Csak annyi hogy 5 éves és soha nincs a gép előtt.. Mikor közelebb kerülünk az utca másik oldalára akkor látható a félelem az arcán. Nem tudom miért lehet ez. És persze csak ő látja. Ha van kérdésetek ezzel kapcsolatban vagy valami válaszotok akkor írjátok le

2016. nov. 26. 23:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
Egyre gyengébbek a kamukérdések. Legyalább nem a slendermant hoznád fel... Ember. Azt az ALKOTÓJA is bevallotta, hogy egy PHOTOSHOPVERSENYRE készítette. Aki hisz benne annak nagyon elvakultnak kell lennie...
2016. nov. 27. 16:34
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm és tudtam hogy egy Photoshop versenyre készült és nem mondtam hogy slendermant látott. És nem kamu kérdés
2016. nov. 27. 23:22
 13/20 Fleurr ***** válasza:
67%

MEN IN BLACK

Na, de most komolyan

Kérdezd meg húgodat, hogy a férfi viselt-e kalapot.

Ha nem akkor szimpla képzelgés, phantom embert látott, amit csak az agya kreált, merr nemnézzenek tudta mit lát, stb.

Viszont, ha kalapos fekete ruhás embert látott, akinek nem látszik az arca.... akkor kezdhetsz aggódni, mert nagy valószínüséggel az a Hat man. Egy veszélyes fantom, vagy szellem, démon, kitudja micsoda. De eddig amiket olvastam róla nem túl jók... és azt se tudni, hogy lehet elűzni. Akár generációkon át a családdal maradhat.

2016. nov. 28. 18:40
 14/20 Fleurr ***** válasza:
69%

* mert nem tudta mit lát

Francba auto korrekcio

2016. nov. 28. 18:41
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem volt arca de azt mondta szerintem hogy kalapja is van... Mindenesetre köszönöm az értelmes választ :D
2016. nov. 29. 11:25
 16/20 Fleurr ***** válasza:
61%

Hát nem fogsz te örülni, ha az a Hat man. :`D

Reménykedem, hogy nem az volt. A ti és az én érdekemben is. Nem akarom, hogy létezzen. Remélem, h csak rémtörténet. :D

2016. dec. 6. 19:56
 17/20 volus ***** válasza:
29%
Ha karimás kalap van rajta, akkor arra ne menjetek többet. Ha sisakszerű fejfedő van rajta az nem gáz. Amúúúúgy, így 2016 végén, ebben a nagy technikai fejlettségben, nem lehetne fényképeket csinálni arról az utcáról, vagy arról a helyről, ahol ez ácsorogni szokott? Elvégre azt írtad, hogy mindig ott van, akár hányszor arra mentek. Ha ilyen nincs, ez a kérdés full kamu, mert erre az 5 éves hugi is gondolna ha már értene ilyen technikai dolgokhoz. De amúgy is, miért viszed ilyen helyre hugit, ha ott ő fél?
2016. dec. 8. 14:30
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
3-as vagyok.A hideg kiráz most amiket olvasok!Én is láttam egy magast.Plafonig felért.Fekete öltönyben volt.S volt h fekete karimás kalapot viselt de az nem volt túl magas.Soha többé nemakarom látni !!! S ez nem vicc!! Nem kitaláció!.
2016. dec. 8. 23:48
 19/20 anonim válasza:
52%
Jó dolog poénra venni az ilyet, de az az igazság, hogy a fiatal gyerekek hajlamosak ilyeneket elképzelni, (de ki tudja, lehet, hogy képesek látni a szellemeket, mert cáfold meg a létezésüket, ha tudod) beszélgess vele, deríts ki minél többet arról amit lát, de csak puhatolózva, nem kell senkinek, hogy felidézze és állandóan rettegjen tőle. Minél jobban ismered a problémát, annál többet tehetsz. Ha ezeket ő ténylegesen elképzeli, akkor remélhetőleg kinövi, de minden esetre, ha lehet, kerüljétek azt a helyet, mert nem kell ennek kitenni szegény gyereket. Van egy 4 éves húgom. Egyik nap a kertben játszottunk és nekiállt rugdosni a labdát a semminek, majd odaszólt, hogy gyerünk, rúgd vissza. Megkérdeztem, hogy mit csinál, azt mondta, hogy játszik a bácsival. Kérdeztem, hogy hol a bácsi és rámutatott. Ezek tévképzetek, idővel kinövik, de addig is, nekik nagy trauma lehet ez az egész. Igyekezz minél jobban megnyugtatni és beszélgetni vele, hogy minél kevésbé féljen tőle.
2016. dec. 10. 00:14
 20/20 Fleurr ***** válasza:
11%

A kisgyerekek fogákonyabbak az ilyesmikre, még látják egy ideig a felnőttek számára nem látható dolgokat.

Viszont abban igazad van, hogy OP igyekezzen megnyugtatni a testvérét, és elmondani neki, hogy csak a képzeletemesékben csinálja ezt vele. Úgy is elmagyarázhatja, ahogy a shadow embereket magyarázzák.

Lát valamit, amit az agya nem tud beazonosítani a sötétben, így az agya odakreálja egy ember alakját.

Nem veszélyes, szimpla képzelgés. Elmúlik. Talán van az utca végén valami, amit nem tud beazonosítani az agya.

2016. dec. 11. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!