Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit láthatott húgom?

Mit láthatott húgom?

Figyelt kérdés

Tesóm 14 éves. Most kérdezte, hogy délután XY időben ott voltam e a szobájában, meglepődtem és mondtam, hogy nem voltam itthon sem. Elkerekedtek a szemei. Aludt és ahogyan felkelt, fordult az íróasztala felé, engem látott laptopozni, ugyanabban a ruhában, amiben ma voltam.

Barátnőm már azzal viccelődött, hogy mostanában egy párszor a laptopomból kilógó pici vezeték megcsípett, lehet meghaltam. Ez még viccnek is rossz, de hiszek az ilyen spirituális dolgokban. Mit láthatott?

2015. ápr. 13. 20:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
77%
Szerintem csak szivatni akar mert mért kérdezte volna meg hogy ottvoltál e? Szivasd meg teis , mond neki hogy megidéztél egy szellemet vagy valami :P
2015. ápr. 13. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Igen, előttem szólónak igaza van biztos csak szivat! Azivasd vissza ;)
2015. ápr. 13. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen meghaltál!
2015. ápr. 13. 21:01
 4/11 A kérdező kommentje:

Utolsó, ezt komolyan gondolod?

Első kettőnek köszönöm! :)

2015. ápr. 13. 21:03
 5/11 VaTa94 ***** válasza:
72%
Én jártam így anyámmal, mentem a mosdóba aztán odafele feltűnt, hogy a konyhában töltött magának egy pohár vizet de tudtommal nem kellett volna abban az időben otthon lennie.Egészen addig nem foglalkoztamvele míg miutén végeztem észrevettem ,hogy tök egyedül vagyok a lakásban. Na ott enyhén megijedtem, és rácsörögtem, hogy mivan?!. Kiderült, hogy amikor én a konyhában láttam akkor ő már rég a munkahelyén volt, de nem csak ez a durva hanem mivel szomjas volt töltött magénak egy pohár vizet a munkahelyén azidőtájt amikor én otthon láttam. Hát aznap be voltam szarva, lehetett vagy 4 éve már... azóta nem tapasztaltam semmi ilyent.Jah és még mind én mind anyám élünk.
2015. ápr. 13. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
#4 Én komolyan gondolom lehet, hogy már régóta nem élsz. Olykor a halottak nem tudják, hogy nem élnek.
2015. ápr. 13. 21:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a személyes tapasztalatot, megnyugtattál! :) Előtte nem sokkal valóban ott voltam a szobájában, laptopoztam, de akkor még fel volt.

Kedves utolsó, ha halott lennék, valakinek feltűnt volna, nem?

2015. ápr. 13. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön az ágyból való felkelés után, még az álom az agyunkban van, és ilyenkor elképzelhető, hogy felkelés után tovább álmodunk olyan dolgokat, ami ténylegesen is létezhet. Nincs ebben semmi különös, az álmodás sok érdekes dolgot előhozhat az emberből.
2015. ápr. 13. 22:23
 9/11 Legoman ***** válasza:
100%

Ezzel nem kell foglalkozni. A képességet bilokációnak hívják.

Ezt biztos meg lehet tanulni, de elég bizarr, így a módszerét sem tudom, mert ez spontán jön.

A bilokáció az a képesség, amikor egy ember egyszerre van két helyen. Mindenki látja őt, de nem tud beszélni, se semmi. Általában, ha hozzászólnak, akkor eltűnik, vagy pedig utánozza azt, amit a teste csinál.

Erre feltudok egy példát hozni.

Emilie Sagée. Ennek a nőnek nézz utána.

Vannak róla oldalak, bár angol, de én olvastam róla, így, ha szeretnél, akkor kérdezhetsz róla, bár elég bizarr történet némelyik. :) De azért ne legyél lusta fordítani. :D Csak ezt a nevet kell beírni Google-ba.

2015. ápr. 14. 18:23
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Velem ez nyáron volt, nagyszüleimnél nyaraltam éppen, mentem ki az udvarra és láttam hogy mamám a kertben kapál. Gondoltam kimegyek segíteni neki csak veszek másik cipőt. Bementem a konyhába és ott volt mama! Nem volt náluk más, szomszédokhoz nem látni át, nem akkor keltem fel...
2015. ápr. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!