Mit láthatott húgom?
Tesóm 14 éves. Most kérdezte, hogy délután XY időben ott voltam e a szobájában, meglepődtem és mondtam, hogy nem voltam itthon sem. Elkerekedtek a szemei. Aludt és ahogyan felkelt, fordult az íróasztala felé, engem látott laptopozni, ugyanabban a ruhában, amiben ma voltam.
Barátnőm már azzal viccelődött, hogy mostanában egy párszor a laptopomból kilógó pici vezeték megcsípett, lehet meghaltam. Ez még viccnek is rossz, de hiszek az ilyen spirituális dolgokban. Mit láthatott?
Utolsó, ezt komolyan gondolod?
Első kettőnek köszönöm! :)
Köszönöm a személyes tapasztalatot, megnyugtattál! :) Előtte nem sokkal valóban ott voltam a szobájában, laptopoztam, de akkor még fel volt.
Kedves utolsó, ha halott lennék, valakinek feltűnt volna, nem?
Ezzel nem kell foglalkozni. A képességet bilokációnak hívják.
Ezt biztos meg lehet tanulni, de elég bizarr, így a módszerét sem tudom, mert ez spontán jön.
A bilokáció az a képesség, amikor egy ember egyszerre van két helyen. Mindenki látja őt, de nem tud beszélni, se semmi. Általában, ha hozzászólnak, akkor eltűnik, vagy pedig utánozza azt, amit a teste csinál.
Erre feltudok egy példát hozni.
Emilie Sagée. Ennek a nőnek nézz utána.
Vannak róla oldalak, bár angol, de én olvastam róla, így, ha szeretnél, akkor kérdezhetsz róla, bár elég bizarr történet némelyik. :) De azért ne legyél lusta fordítani. :D Csak ezt a nevet kell beírni Google-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!