Mit gondoltok a homunculus-ról? Van esélye, hogy létezik?
Figyelt kérdés
Aki nem ismerné, a lényeg, hogy a tyúktojásba emberi spermát fecskendezünk és egy fura izé fog kikelni a cuky kiscsibe helyett, nagyon érdekel a téma, de nem szeretném ha hülyeségeket irogatna valaki,nem vagyok benne biztos, mert sok ilyen videót láttam már de nem tudom hogy ez csak valami ügyes trükk vagy tényleg lehet benne valami2016. nov. 22. 20:33
11/14 A kérdező kommentje:
#8as nem nézted végig a videót, aztán mégegyszer fog próbálkozni az az ember és egy pohárszerűségben fogja tartani
2016. nov. 23. 16:27
12/14 anonim válasza:
Nagyon hülyén hangzannak elsőre de aki kipróbálta az annak müködött. Nem tudom eldönti, valószinüleg létezik.
13/14 anonim válasza:
Nem érdemes ilyeneket elkövetni mert undorító tömeggyártás kell mindere rendesen.
14/14 anonim válasza:
Már a csatorna tulaja is beismerte hogy fake
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!