Valóban létezik a Figyelő nevű lény vagy ez csak egy
mese? Állítólag a korábbi évszázadokban is megjelent
néha-néha. Lehetőleg komoly válaszokat kérnék.
letezik, en talalkoztam is vele az ejszaka kozepen, beszartam behugyoztam szo szerint, es sirva konyorogtem neki hagyjon beken, sztem megertette mert elment es azota se lattam.
2016. nov. 8. 17:46
12/18 anonim válasza:
igen letezik 200 evvel ezelott egy ember miatta lett ongyilkos mert minden ejszaka meglatogatta ot a figyelo es mar nem birta tovabb. bucsulevelben irta le ezt.
2016. nov. 11. 11:33
13/18 Fleurr válasza:
Minden, amit a creepy pastán olvasol kitaláció. Még a true storyk is. Az olvasók írják őket, szóval minen ami ott van kitaláció. Honnan tudom? Általában mindig megtalálom az író kommentjét valahol, ohal azt írja , hogy csak kitalálta és örül annak, hogy népszerű lett a története.
Amúgy, a legnépszerűbb természetfeletti léy, a Slenderman is csak egy photoshop verseny kitalációja. Ha egy olyan híres lény, mint ő csak kitalált, akkor a többi se lehet igazi.
2016. nov. 28. 19:44
14/18 Fleurr válasza:
Oh, és azt elfelejtettem írni, hogy a legtöbb történet Amerikában játszodik, vagy Angliába. Na, vajon miért? Mert ott beszélnek legtöbben angolul, és ott a nagyobb esély, hogy elhiszik, hogy igaz a történet. Furcsa, hogy más országokban alig hallani ilyenekről, inkább csak Amerikában történnek ilyenek. ;D
2016. nov. 28. 19:46
15/18 Szenszo válasza:
Már sok helyen látták, és ezt megerősíti egy nagyon ismert fotó is.
Persze 100%-os garancia nyílván nincs rá, de híradóban is szerepelt, és sok ember számolt be róla.
2018. ápr. 18. 08:49
16/18 anonim válasza:
Nem hinném, hogy létezik. Alapból egy creepypasta.
De ez a sok ,,nem létezik" engem is megnyugtatott, mert nem voltam benne biztos, hogy nem létezik.
2020. ápr. 12. 19:11
17/18 anonim válasza:
#14 Igaz!
2020. ápr. 12. 19:12
18/18 anonim válasza:
Én találkoztam már vele. Valami másnak volt köszönhető,hogy felébredtem az édes álmomból, de az lényegtelen. Amikor a sötétben körülnéztem a szobámban, akkor pillantottam meg az ágyam végében. Emlékszem, ahogy nézem a fehéres bőrét, a csontjait néztem, ahogy kitülemkednek. Nagyon megijedtem amikor a szemébe néztem, és realizáltam, hogy mivel is nézek farkasszemet. Gyorsan a takarómat magamra is húztam. Amikor kicsit megnyugodtam, elvettem a telefonom a székről és világítani kezdtem vele. Ekkor már nem volt ott a figyelő. De ez biztos, hogy nem alvásparalízis, mert teljesen tudtam mozogni. Lehetséges, hogy csak a képzeletem játszott velem, de ahhoz túlságosan élethű és részletes volt (egy nap minimum 3x játszik velem a képzeletem, volt különbség). Osztálytársam is találkozott vele már kétszer is. Senkinek nem kívánom, hogy átélje azt a rettegést, amit akkor éltem át. Szerintem létezik a figyelő. A mostani esetig én sem hittem benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!