A biblia említ túlvilágot?
A sok folyadék tényleg kellene.
Amit még egyél az ilyen hosszú savanyú paprika.
Nem lesz bajod:)
De hosszú távon igen. Mindent csak mértékkel!
Szerintem jobb öngyilkosnak lenni mint meghalni rekedésben/alváshiányban. Emiatt rosszul is alszik az ember. Erőlködtem a wcn ma is de semmi, 1-2 szem, kínok, és egy kis vér a feszüléstől.
Néztem időpontot az orvoshoz. És holnap nem rendel. Mert halottak napja. Fogalmam sincs hogy a francba lesz, hova fogok menni.
Ittam 2.5l vizet ma.
Te bolond vagy, méghozzá önveszélyes fajta :D
Elárulom, létezik ügyelet is! Éjjel-nappal, sőt, halottak napján is.Úgyhogy ha annyira szenvedsz, irány a sürgősségi.Én nem feltétlenül tartom jó ötletnek, hogy sokat igyál, mivel a gumicukor sok vizet képes felszívni és jól megduzzad, ami nem biztos, hogy hasznos lenne jelen esetben.Ha azonban keveset iszol, úgy lehetséges, hogy az emésztőrendszerből szivja el a vizet, így tehát kiszárít és szintén szoruláshoz vezet.Talán elég lehet az is, ha első körben telefonon hívod fel az ügyeletet, lehet csinálni ilyet is, az orvos tud némi támpontot adni, mivel próbáld megoldani a problémát, vagy szükséges-e bemenned vizsgálatra.
A halál után valószínűleg nincs gumimaci, legalábbis a Biblia nem tesz említést erről a rendkívül veszélyes, öngyilkosságra is felhasználható élelmiszerről.
28 en hetfon nem rendelt megsem az orvosod?
ha mar vegben van hatalmas szorolas csak a beontes segit de azt is orvosnal kellene mar vegeztetned
masik kerdesnel tegnap elott uritettel keveset es tegnap etted meg azt irod
szerintem tehat mar elotte valami bajod kellet hogy legyen
nem szoktal lazas lenni? de lehet ez belso gyuladas is
es az kiszarit
mert sokat iszol irtad
mit jelenthet az egeszseges az orvos altal azt nem tudom...
de lehet nem is gondolt ra ha te nem panaszkodsz...
altalanos alap kivizsgalas nem ugyan az mint egy teljes vagy egy adott panaszra tett
#15 gumicukor ha vizes lesz nyalkassa valik
viszont a belbe mar nem gumicukor kerul...
igy a folyadek a beltartalmat lazitja de ennek csak akkor lenne ertelme ha nem lenne dugasz a kijaraton...
A matekkönyvben vannak prímszámok?
Vagy az alkotmánymódosítással megszűnt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!