Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A biblia említ túlvilágot?

A biblia említ túlvilágot?

Figyelt kérdés
Vagy a bűnbeesés óta megszűnt? Mi van a halál után? :(
2016. okt. 31. 20:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A sok folyadék tényleg kellene.

Amit még egyél az ilyen hosszú savanyú paprika.

Nem lesz bajod:)

De hosszú távon igen. Mindent csak mértékkel!

2016. okt. 31. 21:56
 12/19 A kérdező kommentje:

Szerintem jobb öngyilkosnak lenni mint meghalni rekedésben/alváshiányban. Emiatt rosszul is alszik az ember. Erőlködtem a wcn ma is de semmi, 1-2 szem, kínok, és egy kis vér a feszüléstől.

Néztem időpontot az orvoshoz. És holnap nem rendel. Mert halottak napja. Fogalmam sincs hogy a francba lesz, hova fogok menni.

Ittam 2.5l vizet ma.

2016. okt. 31. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Joghurtot egyél és ne erőlködj.
2016. okt. 31. 22:25
 14/19 A kérdező kommentje:
Ne erőlködjek? Csak idegesít mert tegnap reggel ürítettem sokat utoljára. Azóta sütit is ettem. És megszűnt az inger a gumicukor óta. Ezért hiiába telt el 24 vagy 36 óra az ürítés után, nincs inger, és csak stresszesebb leszek, főleg hogy holnap nincs SZTK.-s orvos.
2016. okt. 31. 22:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Te bolond vagy, méghozzá önveszélyes fajta :D

Elárulom, létezik ügyelet is! Éjjel-nappal, sőt, halottak napján is.Úgyhogy ha annyira szenvedsz, irány a sürgősségi.Én nem feltétlenül tartom jó ötletnek, hogy sokat igyál, mivel a gumicukor sok vizet képes felszívni és jól megduzzad, ami nem biztos, hogy hasznos lenne jelen esetben.Ha azonban keveset iszol, úgy lehetséges, hogy az emésztőrendszerből szivja el a vizet, így tehát kiszárít és szintén szoruláshoz vezet.Talán elég lehet az is, ha első körben telefonon hívod fel az ügyeletet, lehet csinálni ilyet is, az orvos tud némi támpontot adni, mivel próbáld megoldani a problémát, vagy szükséges-e bemenned vizsgálatra.

A halál után valószínűleg nincs gumimaci, legalábbis a Biblia nem tesz említést erről a rendkívül veszélyes, öngyilkosságra is felhasználható élelmiszerről.

2016. okt. 31. 22:29
 16/19 A kérdező kommentje:
1 hete ettem meg. Azóta rossz a székletem.
2016. okt. 31. 22:38
 17/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

28 en hetfon nem rendelt megsem az orvosod?

ha mar vegben van hatalmas szorolas csak a beontes segit de azt is orvosnal kellene mar vegeztetned

masik kerdesnel tegnap elott uritettel keveset es tegnap etted meg azt irod

szerintem tehat mar elotte valami bajod kellet hogy legyen

nem szoktal lazas lenni? de lehet ez belso gyuladas is

es az kiszarit

mert sokat iszol irtad

mit jelenthet az egeszseges az orvos altal azt nem tudom...

de lehet nem is gondolt ra ha te nem panaszkodsz...

altalanos alap kivizsgalas nem ugyan az mint egy teljes vagy egy adott panaszra tett

2016. nov. 1. 07:30
 18/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#15 gumicukor ha vizes lesz nyalkassa valik

viszont a belbe mar nem gumicukor kerul...

igy a folyadek a beltartalmat lazitja de ennek csak akkor lenne ertelme ha nem lenne dugasz a kijaraton...

2016. nov. 1. 07:33
 19/19 anonim ***** válasza:

A matekkönyvben vannak prímszámok?

Vagy az alkotmánymódosítással megszűnt?

2016. nov. 1. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!