Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet a bajom? Kezdem azt...

Mi lehet a bajom? Kezdem azt érezni, hogy megbolondultam!

Figyelt kérdés
Pár napja barátnőkkel beszélgettünk olyanokról, hogy létezhetnek e szellemek. Meg ilyen kis hülyeségekről. (Tudom kicsit ovis szint de mi ilyenek vagyunk) és azóta (mondjuk már régebben is volt ilyen) azt érzem hogy állandóan követ valaki. Árnyékokat látok mindenhol, hangokat hallok. Rettegek mindentől. Sírni tudnék ha egyedul vagyok otthon annyira félek. És akkor nem elég ez, hogy ennyire félek multkor le akartam engedni a redőnyt es amikor beléptem a szobaba a redőny lement. A macim leesett az ágyról, a villa az asztalról, a tv-m az ejszaka közepén bekapcsolt. És csak akkor vannak ilyenek ha egyedül vagyok. Állandóan ilyen dolgokról álmodok. Teljesen kimerültem nemtudok aludni se. A villanyt már le se merem kapcsolni olyan szinten rettegek. Múlt nap megálmodtam hogy betörnek a boltba. Erre tessék reggelre betörtek a boltba. Nem bírom már az iskolába egyre rosszabbul teljesítek annyira fáradt vagyok. És mindig azt érzem hogy nem vagyok egyedül itthon mintha valaki folyton figyelne , állandóan fázok ráz a hideg. Kis húgom 3éves és multkor nézte a plafont és beszélgetett oda fel. Kerdezem tőle hogy kinek beszélt és azt mondta hogy annak a bácsinak. Olyan sírógörcs jött rám. Egyszerűen nemtudom mi lett velem de nembírom sokáig.... Mit tudnék tenni hogy valami változzon? Valaki volt már ilyen helyzetbe vagy netán hasonlót észlelt már? Szüleimnek nemis merem mondani meg senkinek mert 100% hogy hülyének néznének. Már én is kezdem bolondnak érezni magamat. Kérlek valaki segítsen!! :( 17/L

2016. okt. 28. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez pánikbetegségnek tűnik. Az iskolátokban van pszichológus? Valakivel beszélned kellene erről, mert bele fogsz zavarodni.
2016. okt. 28. 22:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Én már most bele zavarodtam. Igen van az iskolámba. De csak akkor jon ki ez rajtam amikor egyedül vagyok. Ha tudom hogy öcsém itt van a szomszéd szobába akkor semmi baj. De a tudat hogy egyedül vagyok kikészít. Köszönöm szépen a válaszod! :)
2016. okt. 28. 23:02
 3/9 A kérdező kommentje:
az esetleg közrejátszhat hogy egy időben nagyon sok horror filmet néztem ?
2016. okt. 28. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet, hogy amiatt fantáziálsz ilyeneken. Beszélj az iskolapszichológussal, majd ő megnyugtat. Szerintem nem vagy beteg, csak lehet, hogy kicsit több stressz ért mostanában, akár csak a filmek által, túlagyalod ezeket a filmeket, és ezért kikészíted saját magad. Amikor észreveszed, hogy ilyeneken agyalsz, tudatosan gondolj másra, valami olyanra, ami megnyugtat. Hogy pl. minden rendben van, épségben hazaérek, stb. Pozitív legyen a gondolat, az, hogy "nem követnek", nem jó, mert benne van, hogy követnek, és arra fogsz koncentrálni. Ehelyett jobb az, hogy üres az utca, egyedül vagy, minden rendben.
2016. okt. 28. 23:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) igen sok stressz ért mostanában nyakamom az éretségi és izgulok hogy felvegyenek a Tiszti főiskolára.
2016. okt. 29. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Panikbetegsegtol miota ereszkedik le a redony es kapcsol be a tv?

Talan az erdeklodesed kivancsisagod altal.hogy foglalkoztal a szellemvilag letezesevel akaratlanul is felvetted a kapcsolatot.vagy csak most fogekonyabb vagy ra valamiert es jobban erzekeled.ha felsz ettol akkor ne foglalkozz vele.probald figyelmen kivul hagyni.ha nem reagalsz ra akkor feladja es keres mast ...felni nem kell bar zavaro lehet de legtobbjuk nem rosz szandeku csak valamiert kapcsolatot keres jelt ad hogy letezik.sot lehet hogy o is szenved vagy fel.

2016. okt. 29. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amugy a farsdtsag stressz is megtrefalhatja az ember elmejet.van hogy az ember eleve olyan rossz hangulatban van hogy szinte remeket lat.minden zajtol megrezzen.pihenj ne felj.ha valami bantani akarna mar megtehette volna.
2016. okt. 29. 13:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Ezek szerint valoban leteznek szellemek?
2016. okt. 29. 20:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Léteznek, igen.Egyébként a gyermekeknél még természetes, hogy látják őket.Aztán legtöbbjükből sikeresen kinevelik a szkeptikus szülők.És sokuknál természetes módon kopik is ez a képesség, a sok egyéb információ miatt.Persze meg is lehet tartani, sőt, fejleszteni a látásra való képességet.Tini korban egyébként fokozódhat/visszatérhet a dolog.Tehát az érzékelés kifinomulhat, erősödhet.
2016. okt. 29. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!