Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Sotet emberalaku arnyak....

Sotet emberalaku arnyak. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudni kell,emeletes hazunk van,es ha sut a nap ,fent a kozepso szobabol oda sut a lepcsofodulohoz is. Ha fent megyunk a folyoson,latszik a falon az arnyek (lentrol is latni a nappalibol) . Az tortent ,hogy itthon ultem a nappaliba ,telefonoztam, es a szemem sarkabol lattam egy arnyat a falon,mintha valaki az emeleten elment volna az en szobam fele. Oda is neztem gyorsan,vagy 5 percig csak bamultam a falat,mire megint elment ott egy alak. Teljesen olyan volt,mintha egy ember arnya lett volna,megszolalni se mertem. A lepteit sem lehetett hallani. Probaltam arra fogni ,hogy sogornom szorakozik velem, de mint kiderult egyedul voltam,mert 10 percre ra erkezett meg sogornom. Egyebkent aludni sem tudok. Szerintetek?

2016. okt. 13. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem semmi.
2016. okt. 13. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom mi a kérdés, de ha arra gondolsz, hogy léteznek-e ilyenek, akkor véleményem szerint igen. Én is láttam már hasonlót, néha elsuhannak. Sokáig azt hittem csak a térlátásom viccel, de mikor legutóbb húgommal egyszerre láttuk, és egyszerre kaptuk oda a fejünket, nincs kétségem. Nem kell félned tőlük, nem bántanak..
2016. okt. 13. 11:49
 3/7 anonim válasza:
28%
Ezerintem ez a telefom fenye miatt keletkezik ahogy hirtelen elnezel , ne aggodj nem volt ott semmi :)
2016. okt. 13. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Volt ilyen velem is, szimplan csak kozelekednek abszolut artalmatlanok:-)
2016. okt. 16. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Már megbocsáss, kedves posztoló, de ezeknek a sötét "emberalakú" jelenségeknek nevük is van, romáknak hívják őket, és elég degradáló, hogy emberszámba sem veszed őket.
2016. okt. 16. 19:43
 6/7 anonim válasza:

Szerintem csak a szemed játszott veled. Nyugodj meg, nincsenek szellemek a hazadban (talán :))

Az előttemlévőn nagyom röhögtem :D

2016. nov. 7. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehetnek igen,árnyembereknek hívják őket.

Ne félj tőlük.Persze lehet,hogy van racionális magyarázat rá.

2016. dec. 18. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!