Sotet emberalaku arnyak. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudni kell,emeletes hazunk van,es ha sut a nap ,fent a kozepso szobabol oda sut a lepcsofodulohoz is. Ha fent megyunk a folyoson,latszik a falon az arnyek (lentrol is latni a nappalibol) . Az tortent ,hogy itthon ultem a nappaliba ,telefonoztam, es a szemem sarkabol lattam egy arnyat a falon,mintha valaki az emeleten elment volna az en szobam fele. Oda is neztem gyorsan,vagy 5 percig csak bamultam a falat,mire megint elment ott egy alak. Teljesen olyan volt,mintha egy ember arnya lett volna,megszolalni se mertem. A lepteit sem lehetett hallani. Probaltam arra fogni ,hogy sogornom szorakozik velem, de mint kiderult egyedul voltam,mert 10 percre ra erkezett meg sogornom. Egyebkent aludni sem tudok. Szerintetek?2016. okt. 13. 10:42
2/7 anonim válasza:
Nem tudom mi a kérdés, de ha arra gondolsz, hogy léteznek-e ilyenek, akkor véleményem szerint igen. Én is láttam már hasonlót, néha elsuhannak. Sokáig azt hittem csak a térlátásom viccel, de mikor legutóbb húgommal egyszerre láttuk, és egyszerre kaptuk oda a fejünket, nincs kétségem. Nem kell félned tőlük, nem bántanak..
3/7 anonim válasza:
Ezerintem ez a telefom fenye miatt keletkezik ahogy hirtelen elnezel , ne aggodj nem volt ott semmi :)
4/7 anonim válasza:
Volt ilyen velem is, szimplan csak kozelekednek abszolut artalmatlanok:-)
5/7 anonim válasza:
Már megbocsáss, kedves posztoló, de ezeknek a sötét "emberalakú" jelenségeknek nevük is van, romáknak hívják őket, és elég degradáló, hogy emberszámba sem veszed őket.
6/7 anonim válasza:
Szerintem csak a szemed játszott veled. Nyugodj meg, nincsenek szellemek a hazadban (talán :))
Az előttemlévőn nagyom röhögtem :D
7/7 anonim válasza:
Lehetnek igen,árnyembereknek hívják őket.
Ne félj tőlük.Persze lehet,hogy van racionális magyarázat rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!