Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ha nyitnék egy...

Azrael666 kérdése:

Szerintetek ha nyitnék egy ilyen vállalkozást, elfoglaltságot, sok embert érdekelni?

Figyelt kérdés

Rengeted story-t olvastam ezen az oldalon, hogy sok ember látott az ágya mellet, házában stb szellemet, vagy valami mást

A kérdés az lenne, hogy mennyire személy venné igénybe azoknak a segítségét, akik az ilyen ügyeket kivizsgálják és megnyugtatják az embereket, vagy segítik őket. :)

2016. okt. 11. 09:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
GhostBusters Kft.? :)
2016. okt. 11. 10:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem hanem nem tudom valami hasonló, szeretnék segíteni azoknak az embereknek akiknek ilyesmiket kell átélniuk
2016. okt. 11. 10:23
 3/11 homo ludensz ***** válasza:

Szerintem sikeres lenne ha tudsz kommunikálni a szellemmel vagy valami mással hogy téged idézzelek.

Kivizsgálni,letárgyalni s megnyugtatni a feleket. Lehetséges csak látnod,szót értened kell minkét féllel a szellemmel és a cidriző emberkével.

Azt nem tudom még miként jegyeztesd be a vállalkozást.

2016. okt. 11. 10:33
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

HOGY segítenél?

Azon kívül, hogy pénzért tennéd...

Ha tehetséged van hozzá, miért nem azoknak az itt rekedt szellemeknek segítesz, akik ilyen vagy olyan okok miatt nem tudnak továbblépni?

2016. okt. 11. 10:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"szeretnék segíteni azoknak az embereknek akiknek ilyesmiket kell átélniük"

És milyen olyan képességeid vannak, amiknek a révén segíteni tudnál ilyen helyzetekben?

2016. okt. 11. 11:02
 6/11 A kérdező kommentje:

nem feltétlen pénzért gondoltam.

Szeretek segíteni az embereknek, emiatt is akarom ezt,

Az emberek ilyen segítséget manapság nem kapnak,

Korábban azt mondta egy parafenomén van különleges képességem csak gyakorolnom kell, emelet amit tudok hogy a fizikai fájdalmat enyhíteni vagy elmulasztani tudom

2016. okt. 11. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
De, vannak hozzáértők, akikhez az emberek ilyen esetekben fordulhatnak. Nincs szükség rá. Úgy pláne nem, hogy fogalmad sincs, de még csak elképzelésed se, mit lehet tenni ezekben a helyzetekben, mikor mi a helyes, és abból te mire lennél képes.
2016. okt. 11. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Ha jó vagy ügyfél felkutatásban, marketingben, eladás technikában, vállalkozás üzemetltetésben akkor már csak egy társat kell keresni aki ért a szelleműzéshez.
2016. okt. 11. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek ha nyitnék egy ilyen vállalkozást"

Ha abszolút nulla a vállalkozás tevékenysége (tehát egyáltalán nincsenek vevőid), akkor is vannak fix költségek, amik alól nemigen lehet kibújni. Cégalapítási költségek, adók, könyvelés...

"nem feltétlen pénzért gondoltam"

Akkor ne alapíts erre céget.

Ha nincs pénzmozgás, nem kell számlát adni, nem kell rá cég. Problem solved.

2016. okt. 11. 17:35
 10/11 homo ludensz ***** válasza:

Tegnap este zongoráztam a távirányítón és az egyik tv.csatornán ment a Quije című film. Gondolom tudjátok hogy az egy betűkkel,számokkal ellátott "beszélő" tábla. Nos eléggé horrorisztikus jelenetek voltak benne miután létrejött a szellemvilággal a kapcsolat.

Fiatal középsulisok kíváncsiságból megidézték a nemrégen tragikus körülmények között elhunyt társuk szellemét és egy ártó szellem jött át átjárókén használva a táblát.

Kedves kérdező minden egyébre azt mondanám hogy vállalkozz de a szellemvilágba belépni s ott tevékenykedni az más mint egy lángossütő vagy könyvelő munkája.

2016. okt. 12. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!