Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezhetnek e szellemek/vagy...

Létezhetnek e szellemek/vagy egyéb lények?

Figyelt kérdés

Nos sokan nem hisznek ezekben ugyanis nem nagyon lehet ezt a dolgot megérteni ám mégis egy érdekes téma.

A következő lenne: szellem alatt nem feltétlenül arra gondolok mint a filmekben a horror baba meganimált figura stb... Pár TV-csatornán megy 1-2 ilyen film szellemkeresés stb.. de ott könnyen lehet akár átverés is. Bár tény hogy rengeteg ilyen dolog van amit nem nagyon lehet megmagyarázni. Olvastam is erről volt pár hely ahol ugyanazokat írták bár én amiket leírtak egyiket se tapasztaltam még.

A másik dolog lenne az egyéb lények: Nem tudom ki ismeri a Figyelő avagy (the raker) nevezetű lényt erről a dologról nem sokat tudok erre kérném az ÉRTELMES válaszokat előre is köszönöm!

2016. szept. 30. 20:15
1 2
 11/12 Pinkflower0 válasza:

Szia! Szellemek nem léteznek, egyszerűen fizikailag lehetetlen! És ezek a hétköznapi dolgok amiket "paranormális " dolgoknak tud be sok ember, könnyen megmagyarázható a fizikával. Pl. Tegyük fel, leesik egy könyv a polcról ennek az oka lehet: Túl zsúfoltan vannak rendezve a könyvek és a súlya elengedi. Padlórecsegés: Ha panelban laksz lehet a fölötted lakó emberek mászkálnak. Vagy ha úgy érzed, és 110%-ig biztos vagy benne, hogy a szobádban, vagy épp a házatokból jött a hang.-Meglehet, hogy sokáig nem mozdulsz tegyük fel gépezel és egyszer csak hallod, amint a padló végigreccse, ezt hívják igazodásnak.. - Vagy épp nyitva van az ablak és úgy igazoxik a padló mert a hideg végig megy rajta.. - És pl. ha kopogást hallasz az gyakran lehet a csőrendszer, ahogy pattog,mert mondjuk fűtéscső.Vagy lehet, hogy a szomszédok.

Ezek teljesen egyszerű, hétköznapi dolgok, de persze ha ilyeneket hall az ember először bebeszél magának minden hülyeséget, de megbkell keresni rá az ésszerű magyarázatot, MERT MINDENRE VAN!

A "the rake"- ről meg annyit, hogy 1-2 évvel ezelőtt olvastam egy cikket amiben leírták,hogy egy Videojojáték cég csinált egy kamu sztorit, ami szerint lefényképezték este, egy erdőben. Ezt persze felkapták a netes bulvár lapok és több sem kellett a cégnek, mint az így ismert sztoriról alkottak egy videojátékot. Szóval az egész egy nagy pénzcsinálásra volt jó.

2016. okt. 16. 12:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Már válaszoltam erre a kérdésre
2016. okt. 16. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!