Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki az erősebb: Jeff the...

Ki az erősebb: Jeff the killer vagy Slenderman?

Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 20:51
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Slenderman
2016. szept. 20. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Egyiket sem ismerem, de szerintem a második, ha tippelnem kéne, mert ott van a "MAN" szócska, mint a super-man bat-man és a stider-man. Amit megtanultam ezekből, hogy akiknek MAN-nal végződik a neve az nagyon erős.
2016. szept. 20. 21:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Slendermant már egy közepes nagymamacunami is elsodorná de Jeff erősebbnek tűnik.
2016. szept. 20. 22:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Jhon - the r.i.p.er
2016. szept. 20. 23:34
 5/13 Anti Vicious ***** válasza:
Termesztesen Slenderman, mivel o valamilyen termeszetfeletti entitas, Jeff pedig csak egy pszichopata gyerek aki szetvagta a sajat arcat, meg levagta a szemoldokeit!" de akkor is csak.egy ember elvileg!! Szoval Slenderman szerintem!! Amugy mindketto nagy baromsag
2016. szept. 21. 13:29
 6/13 A kérdező kommentje:
A
2016. szept. 22. 21:40
 7/13 A kérdező kommentje:
A képességek alapján én is Slendeman-re voksolnék, de nagyon számít a reakcióidő és a gyorsaság is. Jacknek nagyon magas az adrenalin szintje, ami gyorssá és fizikailag erőssé teszi. Slenderman pedig inkább gyerekeket vesz célba. Felnőttek ellen ritkán harcolt.
2016. szept. 22. 21:41
 8/13 Anti Vicious ***** válasza:
Milyen Jacknek? Na mindegy, igyvagy ugy de Slenderman, mi sem ismerjuk, h mimodon lehetne kinyirni, Jeff miert tudna? Attolmeg h annyira pszicho h szetkaszabolta magat nem tobb, mint te vagy en!!! Slenderman a gyerekeket nyirja, oke, Jeff technikailag gyerek!! Slendermannak nincs ismert gyengepontja!! Jeffnek? Elvileg minden ami egy halandonak!! Reagalhat akarmilyen gyorsan!! Persze ez csak az en velemenyem, lehet, h lenyomna valahogy!!
2016. szept. 22. 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Slandermant mindenki ismeri. Gyerekeket támad főként. Jeff pedig ugye egy gyilkos pszichopata. A történetét szerintem nagyjából mindenki ismeri. Na, Jeffből elméletileg halála után démon lett. Képesség szerint Slanderman erősebb. Jeff pedig okos, gyorsabb, fürgébb. Fizikai ereje sem kevés. Szerintem eljátszadoznának egymással egy darabig. Amíg valaki el nem fárad.
2016. szept. 24. 07:12
 10/13 Anti Vicious ***** válasza:
"Jeffbol halala utan demon lett" Ezt honnan szeded, amit en olvastam rola, ott seholsem irtak ilyet!! Meg milyen halals utan?
2016. szept. 24. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!