Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egy démon kíséri a haveromat?

Egy démon kíséri a haveromat?

Figyelt kérdés

Nagyon durva dologra lettem figyelmes!

A haverommal, aki kicsit talán fura gyerek beszélgettem kint az utcán. Egyszer csak azt vettem észre hogy eltűnik a haverom árnyéka, és teljesen beszürkült az ég!!!

Nem volt árnyéka, lehet hogy démon vagy szellem ?

2016. szept. 10. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, beszürkült az ég? Hát ezek után valami elképesztő, hogy eltűnt az árnyéka!
2016. szept. 10. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Már meg ne haragudj, de teljesen ülye vagy???
2016. szept. 10. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A haverod maga a gonosz. Elvarázsolta az eget, és a saját árnyékát. Amikor ez történt összehúzta a szemöldökét? Világított pirosan a szeme? Legközelebb ha ilyesmi történik, és esetleg a te árnyékod is eltűnik, SZALADJ! Szaladj, míg ki nem tisztul az ég feletted, mert veszélyben van a lelked!
2016. szept. 10. 22:17
 4/6 A kérdező kommentje:

És amikor este van mi a helyzet ? Ahhoz is lehet köze ?

Amúgy miért lennék hülye? Altűnt a fény az árnyékával együtt, a sajátomat nem néztem, de mostmár odafigyelek, jó hogy mondod!

2016. szept. 10. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Este legyél otthon, és aludj. Még fejlődésben vagy, a szervezetednek szüksége van a sok pihenésre:)
2016. szept. 10. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, ha beszürkül az ég, olyankor megesik, hogy nem látsz árnyékot, mivel az árnyék látásához fény kell.

Hogy beszürkül az ég az pedig természetes jelenség, közelgő esőt jelez.

Vagy szerinted akárhányszor beborul az ég, azt egy démon csinálja?

2016. szept. 11. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!