Ha eladom a lelkem egy nőstény démonnak mit fog vele csinálni, mit fogok kapni érte?
Figyelt kérdés
Azután mit fog csinálni a lelkemmel, meg fogja erőszakolni vagy mi? :D2016. aug. 29. 10:34
11/25 anonim válasza:
Felejtsd el mondén. Nem kell neki a lelked.
12/25 anonim válasza:
Mivel a démonok nemtelenek, ezért nincs külön nőstény belőlük, hanem kedvük szerint vehetnek fel alakokat (persze én nem tudom, csak hallottam). Úgyhogy lehet, hogy a szexi succubusod azelőtt egy ronda, szőrös, izzadt, meleg fickó volt, aki nem fürdött le két alakváltás között :D illetve menet közben is bármikor átváltozhat :D
13/25 anonim válasza:
Így van,ahogy a 12-es mondja. A démonok bármilyen alakot felvehetnek és bármikor válthatnak. :)
De mivel ilyen információk birtokában van, így ő is abba a világba tartozik. :O
Talán árnyvadász aki démonokat öl.
14/25 A kérdező kommentje:
Na ne cseszetek már ki velem, most romokban áll a fantáziám. Én úgy tudom a succubus női démon, ugyan van egy másik fajtája, de az már egy alakváltó hím-démon. Ahogy tudom a démonok között vannak alakváltók meg megszálló démonok különböző nemekkel. A végén még azt mondjátok majd, hogy a bukott angyalok is vén faszik. :D
2016. aug. 29. 13:07
15/25 anonim válasza:
Imádlak ezért a kérdésért, kedves kérdező, puszi a fejed búbjára (vagy ahova akarod ;) )
17/25 anonim válasza:
Elméletileg a démonoknak nincs neme, csak fel van jegyezve néhányról, hogy női vagy férfi alakban szeret-e megjelenni. De sokhoz az van íva, hogy mikor milyen nemű alakban van, változó. Szóval ez alapján akiről te azt hiszed, hogy női, lehet hogy nemhogy genitáliái, de még semmi humanoid alakja sincs.
Amit írsz, a succubus, az a női alakváltó démon, a hím meg az incubus. Ezeket hívták a régi magyar hagyományban lúdvércnek is, bár a folklórban a legtöbb lejegyzett esetben hím és nőhöz jön.
18/25 A kérdező kommentje:
Nehezen veszi be a gyomrom, hogy nincs neműk, de mindegy, amíg nekem női alakban jelennek meg addig okézs. És az, hogy tudom a succubus női démon egy kicsit megnyugtató. Ha pokolra jutok nem menekülhetnek. Asszem, ha szerződnek valamelyikkel, mármint a succubuson kívül az lenne a legfontosabb kikötés, hogy csak női alakban jelenhet meg. :D
2016. aug. 31. 12:26
19/25 anonim válasza:
Loúcifer elé citálja ahol majd éjjel - nappal veccőzni fognak s a Louchnessi Nyihogó Rettenet marcangol széjjel majd újra összerak s minden kezdődik előlről
20/25 A kérdező kommentje:
#19 Bocs, de nem vagyok mazó. Az a loúcifer hím vagy nőstény?
2016. aug. 31. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!