Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt ez, leesett a fila...

Mi volt ez, leesett a fila táskám és recseg a bojler?

Figyelt kérdés
Elkezdett recsegni a bojlerem kint, aztán kimentem megnézni mi a fene történik.Nem volt semmi, de a fila táskámból kivettem az ollót mert kellett és hirtelen a táska leesett!Nem nyúlt hozzá a fila táskához senki abban a pillanatban, ezzel együtt a bojlerem is megint recsegni kezdett...Szerintem eladó a bojlerem majd mert félek, lehet hibás...Na de vissza a kérdésre, miért történhettek ezek, félek szellem vagy valami ártó dolog.
2016. aug. 21. 03:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem kell rögtön szellemet kiáltani ha. valami furcsát hallasz.

Mindig az maradjon az utolsó lehetőség. Ha már mindent megvizsgáltál és nincs egy racionális magyarázat a történés eredetére,okára na akkor jöhet a természetfeletti.

Nem akarlak ijesztegetni kedves hölgyem de ha tényleg természetfeletti a válasz akkor elkezdhetsz imádkozni ha eddig nem tetted!

A bojlert meg ebben az esetben kár eladni mert majd az új bojler is fog recsegni talán még jobban is mint az előző.

Ja és mégvalami!-ha eddig nem tapasztaltál semmi hasonlót és kiderűl,hogy a recegésnek ismeretlen az oka akkor változtass az életfórmádon,válogasd meg a barátaidat és ne foglalkozz semmi olyannal aminek köze van az okkultizmushoz,mert végűl is a bajt te magad vonzod be és hagyod,hogy az életedbe típorjon.

Írj ha vannak fejlemények,és kérj segítséget ha vannak gondok!

2016. aug. 21. 05:47
 2/11 anonim ***** válasza:

Semmi gondja nincs, megint egy Velociraptor-féle trollkérdés.

"hagyják bent inkább a hülyéket is meg a normálisakat is hogy legyen min nevetni" - azt ugye tudod hogy ezeket a kérdéseken már rég nem nevet senki? Kínos, izzadságszagú, erőltetett próbálkozások.

2016. aug. 21. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:
2011
2016. aug. 21. 10:57
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
A fila táskákba gyakran költöznek szellemek, ugyanis szeretik a márkás dolgokat.
2016. aug. 21. 11:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy vasárnap hajnalban nem tudsz mit kezdeni magaddal, és hülye kérdéseket írogatsz.
2016. aug. 21. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Már múltkori kérdésed után is szóltam a gázszerelő szellemének, hogy hozzád menjen bojlert szerelni, nekem nem kell.Szerintem eltévesztette a házszámot.Vagy nem talál oda.Idézd meg.
2016. aug. 21. 20:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a fila táskát ki kell akasztani az ablakba, onnan tudja a szellem hova kell mennie.
2016. aug. 21. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne szívj s nem pörögne túl az agyad... Átlag dolgokról...

Megesik, hogy az ember nem rakja a helyére jól a tárgyakat vagy pl a táska tartalma lehúzza s leesik.

Ne parázz, menj elvonóra xD

2016. aug. 22. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Különleges vagy! Nagyon.

5 éve nem láttam senkinel fila táskát :D Lassan már bojlert sem.

2016. aug. 24. 21:43
 10/11 tuman válasza:
100%
A fila táska a dolog nyitja!Pár éve ellepték a világot,aztán elkezdtek eltűnni..most újra invázió lesz,egy példány már ugrál!
2016. aug. 25. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!