A kutyám többször, , visszaköszön" álmomban. Ez jel? Ha igen, milyen?
Figyelt kérdés
Júliusban halt meg a kutyám.Aznap este vele álmodtam,és leesett a kép a falról.Azt is beleálmodtam,hogy a mamával tesszüo vissza.Reggel megnéztem a képet (egy vízesés van rajta egyébként),és sehol nem volt rgy repedés se.Még annyit a képről,hogy az ágyam melletti falon van,és az ágyam és a fal közötti részbe esett bele.
Szerintetek ez egy jelzés volt?
Ma este is vele álmodtam,olyan volt,mintha valóság lenne,éreztem a szőrét is,hallottam az ugatását.Szóval olyan fura volt...Álmomban átöleltem.
Szerintetek beképzelem?:/
A kutyusról még annyit hogy négy éves korom óta elválaszthatatpanok voltunk.
Köszi!:3
2015. nov. 28. 07:40
1/5 anonim válasza:
Nem képzeled be, amit álmodsz, a valóságban pedig semmi furcsa nem történt. Természetes, hogy vele álmodsz, hiszen hiányzik és szeretted. Nem hinném, hogy ez egy "jel", inkább csak az elméd teljesen normális reakciója.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszi!^^
2015. nov. 28. 09:53
3/5 Seggszonda válasza:
az emberi butaság határtalaaaaaan
4/5 Piert válasza:
Azt, hogy kiskorában az anyukája illemre tanította, illetve, hogy te nem vetted be a gyógyszereidet.
5/5 anonim válasza:
Istenem :/ csak addig hülyéznek le az emberek, amíg át nem élik! meg tudom érteni.. Nekem pár éve meghalt egy cicusom. Pár hónappal az altatás után vele és az anyukájával álmodtam - aki még most is velünk van :) Az anyacica teljesen normális, álomszerűnek tűnt. Viszont azt éreztem, hogy a másik cica meg tényleg ott van. Éreztem az auráját/lelkét/közelségét. (mellesleg ő kicsit zöldesen "foszforeszkált".tudom hülyén hangzik :D) Sajnos féltem tőle, az álom úgy folytatódott, hogy beülök a hátsó ülésre a még élő cicánkkal, és elmegyek onnan. A halott cicánk meg csak nézett minket, és én is néztem hátra az ülésről :( Sajnálom, mert ha tényleg ott volt, akkor szerettem volna megnyugtatni, megszeretgetni még utoljára.:'( Többet nem láttam az álmaimban. Ilyen történet nem csak állattal történt velem, hanem egy szomszéd idős nénikével is, aki éjjel,mikor elment, elbúcsúzott tőlünk. (rajtam kívül anya álmodta ugyanezt, évekkel később ő mesélte nekem, mert én nem emlékeztem rá) nővérem és apum nem látták őt álmukban. Kutyusra visszatérve.. Legalább te át tudtad ölelni. Ha úgy érzed nem álom, hanem tényleg ő az, akkor szerintem miért ne lehetne csak álom? Volt veled azóta még ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!