Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek Isten létezik?

Egyenes út kérdése:

Szerintetek Isten létezik?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 20:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 Magamsemtudom válasza:
42%

Erről egy történet jut eszembe...

Amikor egy fodrász arról vitatkozik az egyik vendéggel, hogy van e Isten vagy nincs, mert akkor nen lehetne ennyi szenvedés a vilagban. A fodrász váltig állítja hogy nincs. A hajvágás végeztével a vendég távozik. Öt perc múlva visszajön.

- Én állítom, hogy fodrászok bem léteznek!

-Dehát hogyne, hiszen itt vagyok.

- Szerintem akkir sem létezik. Az előbb láttam egy hajléktalant kócosan! Ha lenne fodrász nem lehetne kócos ember a világon!

- Hát tehetek én róla hogy nem jön be hozzám?

- Na Isten is így van ezzel!!!

A válasz egyszerű. Isten nem az égben keresendő hanem mindenkinek a szívében. Csak mi vakok vagyunk észrevenni. Ha lenne olyan hely ahol Isten nincs ott azzal pont hogy meggyaláznánk az ő mindenhatóságát. Szenvedés pedig azért van mert tudatlanok vagyunk. Szép estét... Szeretettel!

2016. aug. 17. 22:02
 22/62 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem létezik.

Biztos vagyok benne hogy nem.

De nincs semmi bajom azokkal akik hisznek benne, csak engem ne térítgessenek meg ne zaklassanak ezzel.

2016. aug. 17. 22:18
 23/62 anonim ***** válasza:
40%
a 23-as története teljesen igaz
2016. aug. 17. 22:28
 24/62 anonim válasza:
100%
#14# ha olvastad a bibliát ,hányszor akarta az isten elpusztítani az embereket? tűzzel,özönvízzel ,miegymással.és,ha nem úgy élsz ahogy diktálja már rugdos is lefelé a pokolba,ott éghetsz szenvedhetsz örökre.szép kilàtások,nem? hibázol annyi neked.ne csináld ezt ne csináld azt,imádkozz,higyél valamiben vakon,amít soha nem látsz,DE ,ha van is ennyi mocskosságot ami a földön van mostanában még ő sem tudna kitalálni,úgyhogy ,ha létezik is már rég elmenekült ,jó messzire tőlünk.
2016. aug. 17. 22:30
 25/62 anonim ***** válasza:
40%

Az a legnagyobb probléma, hogy a hitet keverjük a vallással.

A hívők számára Isten kétségbevonhatatlanul létezik. Az egyház viszont szándékosan akart ekkora kavalkádot, ezért létezik annyiféle vallási felekezet, amennyi létezik. Nem is logikus ez egyébként. EGY-ház. Miért bontották vajon milliófelé? Az 'oszd meg és uralkodj' elv miatt. Amíg ezen vitatkozunk, addig is nem lesz békesség a résztvevők szívében.

#23, abszolút egyetértek veled.

2016. aug. 17. 22:34
 26/62 A kérdező kommentje:

Kik vannak 144.000-en a Földön?:D

Köszi az eddigi válaszokat.Kíváncsi vagyok a többi véleményre is!;))

2016. aug. 17. 22:45
 27/62 anonim ***** válasza:
80%

Akkor meséld el kérlek, hogy azok a mondjuk 10 év alatti gyerekek, akik meghalnak betegségben, gyilkosságban, rabszolgamunkában vagy épp megerőszakolják őket azoknak mit kellene tudniuk, hogy ne legyenek "tudatlanok" hogy a szadista elmebeteg istenetek ne szarjon magasról rájuk?

Egy arrogáns kis f#szkalap vagy, aki a nagy jóságban abszolút minden realitást elvesztett a világgal.

2016. aug. 17. 22:47
 28/62 anonim ***** válasza:
58%

#31, ez a karma.

Ha valaki pl. gyilkos volt az előző életében, a jelenlegi életében meggyilkolják.

De én ezt itt be is fejezem, a Teremtőről nem lehet így beszélni, ahogy te beszélsz :/

2016. aug. 17. 22:53
 29/62 Magamsemtudom válasza:
40%
Minden hit kerdese. Hiába vitatkozunk erről ha a saját szaros életünket nem tudjuk rendbe rakni. Én hiszek a karmában. És a világot a szeretet működteti. Én így gondolom. Lehet máshogy nem muszáj osztozni. De én szeretnék boldog lenni! És att csak akkor lehet ha nem tartom szarnak a világot. A 23-as vagyok :)
2016. aug. 17. 22:54
 30/62 anonim ***** válasza:
40%

aki itt a földön sanyargatva él és erőszakban hal meg az a mennyben koronát lel.

Ez azoknak a jutalma, akik kiállták a földi élet szenvedéseit, mint pl az előttem szóló 10 év alatti gyerekei :P

2016. aug. 17. 22:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!