Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet démont idézni...

MisztikaKutató kérdése:

Hogyan lehet démont idézni mik a feltételek és milyen következményekkel jár?

Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Erre a kérdésre nem a vallásosak között -akik elűzni akarják, nem pedig megidézni!- kéne választ keresned, hanem az ezoterikusok között!
2016. aug. 2. 10:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó ötlet ilyesmivel játszani... ahhoz, hogy valamennyire is ura légy a helyzetnek, évekig kell képezned magad a témában és még akkor is lehet rossz vége.

És egyáltalán nem biztos, hogy meg tudod őrizni a szellemi épségedet.

2016. aug. 2. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
:/ 🔫
2016. aug. 2. 10:41
 4/7 anonim válasza:
25%

Várj teliholdig, rajzolj háromszögeket a falakra otthon, írd le több nyelven a 'démon' és a 'jöjj' szót. Aztán gyújts 9 gyertyát, majd percenként fujj el egyet a tükör elött. Az utolsó elött bökd meg tűvel a kisujjaidat majd fújd el azt is. Nézz a tükörbe. Ha nem látsz semmit a többi ujjadat is bökd meg. Majd ha hazaért anyukád és látja hogy mit csinálsz jusson eszedbe hogy ilyen dolgok nem léteznek.

Ha valamit látsz is az csak az elméd szüleménye. Ennyire rágörcsölsz, és látni fogsz "szellemet".

Következménye hogy beparázol majd anyukád leszid mert bántottad önmagad.

Inkább nézz ilyesmi filmeket mint próbálkozz.

2016. aug. 2. 11:24
 5/7 Ozmium42 ***** válasza:
31%
Két idézőjel kell hozzá, ilyen: "
2016. aug. 2. 19:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Konkrétumokra gondoltam nem hülyeségekre, és nem vagyok már gyerek tisztelt első válaszoló és bocsi, hogy rossz topicba nyitottam a kérdést, de most regisztráltam ide szóval nem nagyon ismerem mi merre. Köszi
2016. aug. 3. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
😀 😂 😮🔫
2016. aug. 3. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!