Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt valaki, aki latott...

Van itt valaki, aki latott mar Tundert, manot, koboldot?

Figyelt kérdés
Olvastam par kerdest itt, akik azt kerdezik, higy valoban azt lattak-e. Elkepzelheto vagy csak kamu? Hol lehet latni ha lehet? Nem kerek troll kommenteket legyszi.
2016. júl. 31. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom. Megesik, hogy erre tévednek a gypsek és mindenfélét hallucinálgatnak.
2016. júl. 31. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Tündér, manó, kobold... nem. A hallucináció viszont létező dolog, hallucinálni lehet, és ezt valóságként élhetik meg.

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 31. 09:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekrm az a fura mikor hasonlo helyen es hasonlo kinezetu dolgokat halucinalnak az emberek.
2016. júl. 31. 09:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak szellemet. Amúgy semmi ilyenben nem hiszek, abban sem hinnék ha nem láttam volna.
2016. júl. 31. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pár éve Csókakő környékén az erdőben mintha láttam volna egy manót. Ember formája volt, de csak kb. 1 m magas lehetett és tiszta szőr volt. Háttal volt. Először azt hittem valami állat, és felé indultam, hogy meglessem. Észrevett és megfordult, és akkor láttam, hogy arca van, és kezében volt valami hosszú dolog. Befutott a bozótba. Nagyon megijedtem.
dec. 27. 06:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!